DorofeevaНе Соромно Й Не Боляче

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Соромно Й Не Боляче

Пісня "Не соромно й не боляче" від DOROFEEVA описує глибокі емоції людини, яка переживає розлучення або втрату значущих стосунків. Символічна "льодяна підлога", на якій ллються "солодкі сльози", підкреслює холодність та гіркоту ситуації, але одночасно ці сльози є солодкими, можливо, через звільнення від болючих відносин.

У пісні відображено, як минулі спогади вливаються у реальність ліричного героя, "з моїх очей дощами сльози лили по бруківці", що символізує біль втрати. Вираз "скажи, хто вбивця тих почуттів і тих традицій" може вказувати на боротьбу з розумінням, чому стосунки зазнали краху.

Є згадка про "вініл, що затих", що метафорично відображає кінець святкувань та радісних моментів у житті героя. Пісня також згадує часи, коли діджей і гості ще були поруч, що нагадує про колишнє тепло та веселощі, які вже зникли.

Останні рядки пісні "Мені не холодно й не гаряче, не соромно й не боляче" можуть свідчити про прийняття цієї нової реальності, коли відчуття болю та сорому поступаються місцем звільненню від тягаря минулих відносин. Пісня закінчується на ноті внутрішнього спокою і готовності рухатись далі.

Коментарі (2)
  1. Golddekaco27.05.2024
    Завжди вражаюся, як музика може створювати простір для відчуттів. Це як тихе обійми спокою, що обгортає душу. Чарівні звуки, що змушують задуматися та відчути на повну. Рекомендую!
  2. Ancarsioma23.05.2024
    Ого, ця пісня просто вражає новим звучанням! Так і хочеться скачати "Не соромно й не боляче" від DOROFEEVA, щоб насолоджуватися кожним моментом. А зараз піду перекушу, бо з голоду скоро почну співати разом з нею!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!