DorofeevaНа Льодяній Підлозі Такі Солодкі Сльози Крапають Крапають

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Льодяній Підлозі Такі Солодкі Сльози Крапають Крапають

Текст пісні "На льодяній підлозі" від DOROFEEVA ніби малює картину солодких, але болісних спогадів про минуле. Опис льодяної підлоги і сльоз, що на ній крапають, створює образ внутрішньої холодності та емоційного болю, які переживає головний персонаж. Це відчуття посилюється метафорами сльоз, які перетворюються на ріки, символізуючи глибоку печаль і безвихідь, адже "нема від цього ліків".

У другому куплеті співачка згадує минулі часи, проведені з коханою особою в "старій квартирці". Вона ставить питання про вбивцю своїх почуттів та традицій, що натякає на глибокі зміни у відносинах і житті загалом. Порівняння минулих вечірок з вінілом та діджеєм, які закінчились, що символізує кінець щасливих часів і переходу до самотності і тиші.

Третій куплет додає елемент самоосмислення та особистісного зростання. "Не холодно й не гаряче, не соромно й не боляче" підкреслює знайдену рівновагу та відсутність екстремальних емоцій. Втім, згадка про "серце, що часом колить ще", показує, що душевний біль все ще присутній. Пісня замикається на образах постійних, але марних спроб "спинити дощ з очей", що зображує невгамовну боротьбу з власними емоціями.

Таким чином, пісня є роздумом про втрату, самотність та спроби знайти внутрішній спокій, незважаючи на біль минулого та невизначеність майбутнього. Це вираження ностальгії та глибокої емоційної рани, які продовжують впливати на життя головного героя пісні.

Коментарі (2)
  1. Wardniszaco25.05.2024
    Зайшов сюди в надії втекти від дратівливого дня, і ця пісня від DOROFEEVA - саме те, що потрібно! Тільки скачати, щоб слухати знову і знову. "На льодяній підлозі такі солодкі сльози крапають крапають" - це справжня мрія в кожній ноті.
  2. Mingmorgopi17.04.2024
    Хто знав, що на льодяній підлозі можуть крапати не лише ковзани, а й сльози? Солодка пісня від DOROFEEVA викликає хвилю емоцій, наче лід тане прямо під ногами. Незвичайно та глибоко
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!