Alyona AlyonaВідпустіть На Пасху До Сім'Ї

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Відпустіть На Пасху До Сім'Ї

Пісня "Відпустіть на Пасху до сім'ї" української реп-виконавиці Alyona Alyona є меланхолійним зверненням до рідних та власних коренів, акцентуючи на глибокому бажанні повернутися додому, де її приймуть "без маски", у звичному і душевному середовищі. Виконавиця висловлює свою тугу за сімейними традиціями, де цінують не стільки заслуги та успіхи, скільки щиру любов і підтримку.

У різних куплетах вона звертається до своїх рідних, розповідаючи про зміни, які відбулися в їх житті відсутністю її самої: кількість стільців біля столу зменшилася, спогади про вечірні розмови та святкові традиції викликають ностальгію. Вона також сприймає зміни, що відбуваються з домом і тими, хто залишився в ньому: сивіють волосся, старіють обличчя, пустує двір.

Альона також згадує про символіку та значення зустрічей і прощань, що тепер супроводжуються не тільки радістю, а й смутком втрати тих, хто вже "не з нами". Вона висловлює готовність берегти і продовжувати сімейні традиції, підкреслюючи важливість збереження культурної ідентичності та родинних зв'язків.

Загалом, пісня є виявом глибокої поваги та любові до своєї сім'ї, до місця, де її душа відчуває спокій і де вона може бути справжньою. Це заклик не забувати про те, де твої корені та про значення родини в житті кожної людини.

Коментарі (6)
  1. Tlinerforresg11.08.2024
    Зайшов сюди за натхненням і точно не помилився! Ця пісня - як ковток свіжого повітря. Відчуваю легкість і невпевненість одночасно, але точно знаю одне: треба скачати і ділитися цим настроєм із близькими!
  2. Osaqcotri30.05.2024
    Давно не чула такої щирої та душевної пісні! "Відпустіть на пасху до сім'ї" від Alyona Alyona — це справжній хіт, який варто послухати. Не втрачайте шанс скачати її безкоштовно або насолоджуватись онлайн!
  3. Vespoconsbes29.05.2024
    Ох, як же ця пісня "Відпустіть на пасху до сім'ї" від Alyona Alyona зачепила! Хочеться тільки одного - негайно скачати і зануритися в цей неповторний світ, поки розслабляюся з думками про рідних. Раджу всім!
  4. Childphekabat22.05.2024
    Такий трек, що аж не знаєш, куди себе подіти. Слухаю і наче з кожним словом напруга зростає. Давайте вже щось веселіше!
  5. Tiomiccano22.05.2024
    Сиджу, наївся досхочу, включаю "Відпустіть на пасху до сім'ї" і раптом мене охоплює думка: що ж це за магія у голосі Alyona Alyona? Вона ніби веде мене крізь час і простір до рідних, яких так бракує. Неймовірно!
  6. Refberetle7.05.2024
    Енергія цієї пісні заряджає! Alyona Alyona знову не промах, ловлю кожне слово і кожен ритм. "Відпустіть на пасху до сім'ї" — це не просто трек, це історія, яка відлунює в душі. Неймовірно, як вона вміє вловити настрій і передати емоції через музику. Кожен раз, слухаючи, відчуваєш, ніби повертаєшся додому. Чекаю не дочекаюсь, коли почую на концерті
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!