Alyona AlyonaТепер Уже Менше Стільців

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тепер Уже Менше Стільців

У пісні "Тепер уже менше стільців" виконавиці Alyona Alyona йдеться про бажання повернутися до своїх коренів, до родини, особливо в час великодніх свят. Лірична героїня просить "відпустити її на Пасху до сім'ї", де її знають "без маски", у місце дитинства, де "читала баба казки". Це місце, де цінується не стільки заслуги, скільки проста любов та сімейні зв'язки.

Пісня відображає сум за минулим і родиною, яку вже не можливо повернути у первісний стан. Лірична героїня спостерігає, як "вужчає коло", згадуючи, що тепер у святкові моменти біля столу "менше стільців". Цей образ символізує втрату близьких людей, які вже "не з нами", і підкреслює необхідність цінувати кожну спільно проведену хвилину.

У фінальній частині пісні висловлюється надія та обіцянка зберегти традиції сім'ї. Лірична героїня бачить сивінь в косах рідних, що нагадує про неминучий хід часу, але вона все одно прагне зберегти зв'язок із родиною, незалежно від відстаней і змін, які відбуваються у житті. Пісня є виразом ностальгії, любові та відданості сімейним корінням, що залишаються незмінним притулком і джерелом сили.

Коментарі (3)
  1. Choiconrade27.05.2024
    Слухаючи це, згадую юність, коли все було простіше, а стільців вистачало на всіх. Пройшли роки, але інтуїтивно відчуваю, що сенс цієї музики ще живе в кожному з нас. Мабуть, саме це і дратує - час летить, а ми залишаємося на місці. Щось таки варто змінити...
  2. Mauprotsusdi25.05.2024
    Загадкові ритми та м'які вібрації занурюють у світ безтурботності, де кожна нота мов би нашіптує свої секрети. У цій пісні є щось особливе, що робить її чудовим вибором для релаксу і відпочинку. Насолоджуйтесь хвилею музичного натхнення!
  3. Pulbergcoutnfe21.04.2024
    Хто б відмовився від безкоштовної пісні? Але, здається, ця - не для мене. Хоч пісня і нова, ностальгії за старими стільцями у мене не викликає. Якщо ще хтось бажає посумувати над втратою меблів - ласкаво просимо! Нехай вам щастить шукати зміст між рядками.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!