Alyona AlyonaІз Буди Не Гавка Собака

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Із Буди Не Гавка Собака

Пісня "Із буди не гавка собака" у виконанні Alyona Alyona занурює слухача у глибоко емоційний світ спогадів та ностальгії за родинним домом, де панують любов і тепло. Лірична героїня звертається з проханням відпустити її на Пасху додому, де її знають "без маски" – місце, де вона може бути справжньою, не приховуючи своїх почуттів та емоцій. Вона описує домівку як місце, де цінуються не заслуги чи поразки, а щира любов та прості радощі спільного часу.

З віршів пісні виринають зображення святкових зібрань, спільних обідів із ріднею, де зараз уже "менше стільців", що символізує зменшення кількості членів сім'ї з часом. Це викликає в співачки смуток та рефлексію про швидкоплинність часу та зміни, які відбуваються з родиною. Описи про печі, які закипають, свічки, що світять у очі, і ритуали з іконами і рушниками переносять у світ традицій, котрий вона прагне зберегти.

Ліричний рефрен "Із буди не гавка собака" може символізувати втрату – як зміну, так і зникнення звичних речей і живих істот, які колись були частиною домашнього життя. Це підсилюється описом змін, які відбуваються у житті її близьких, наприклад, сивіння волосся. Пісня є водночас сповіддю та обітницею збереження сімейних традицій, попри зміни і втрати, які неминучі з плином часу. Заклик героїні "зберегти традиції цієї сім'ї" є водночас зобов'язанням перед минулим і майбутнім, демонструючи глибоку повагу і любов до своїх коренів і родини.

Коментарі (2)
  1. Scenuwledpull18.06.2024
    Зайшла випадково послухати цю пісню і тепер не можу перестати думати про неї. Хочеться, щоб ця мелодія стала лейтмотивом мого дня. Іноді музика може заспокоїти навіть найглибшу смуток і додати надії, як ось ця. Чудово, коли пісня здатна відволікти від повсякденної банальності і подарувати настрій надії. Alyona Alyona створює музику, яка наче лагідна вівчарка, не гавкає, а просто заспокоює. Спасибі за цю мить гармонії.
  2. Omribenmu19.04.2024
    Як на мене, то Alyona Alyona завжди влучає в десятку, але з "Із буди не гавка собака" вона просто розірвала систему! Це ж треба так геніально змішати глибокий текст із запальним бітом. Така пісня заряджає енергією і робить мій день яскравішим. Вже в улюблених! Рекомендую всім, хто хоче відчути настрій пісні до мурашок! А відео дивились? Це ж шедевр, геть з голови!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!