LobodaЗайвий Одяг Прозора Стеля І Все Спочатку Життя Розстелить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Зайвий Одяг Прозора Стеля І Все Спочатку Життя Розстелить

Пісня "Зайвий одяг, прозора стеля" у виконанні LOBODA описує глибокі, часто суперечливі емоції, які виникають у стосунках. Лірична героїня звертається до своєї половинки, міркуючи про їхні почуття та спогади, які охоплюють всі пори року - від весни до зими. Вона визнає свої помилки та вибачається, говорячи про те, що вона не діє зі зла, а просто хоче бути разом.

У приспіві пісні говориться про біль у серці та високу емоційну напруженість, символізовану "градусом 100". Використання метафор "куля в серце" та "бронежилет" вказує на захисну роль, яку обидві сторони готові взяти на себе у взаємовідносинах. Героїня хоче стати опорою для коханого, так само як і він для неї.

Також у пісні присутній мотив повторення та нового початку, як символізується "зайвим одягом" та "прозорою стелею". Ці образи вказують на готовність покинути минуле та розпочати все з чистого аркуша, де життя розстелиться перед ними. Так, ліричні герої готові разом долати труднощі та рухати "всі стіни", підтверджуючи своє бажання бути разом, незважаючи на всі виклики.

Коментарі (5)
  1. Handtylebott17.06.2024
    Ця мелодія схожа на легкий туман, який огортає тебе і не відпускає, навіть коли очі закриваються від втоми. Немов занурюєшся у теплий сон, де все починається спочатку і стає прозорим. Час розчиняється, і ти відчуваєш кожен звук, кожну ноту, як подих нового ранку.
  2. Rhesalsaapur26.05.2024
    Не те щоб я шукала новий саундтрек до своїх розчарувань, але іноді музика - найкращий спосіб нагадати собі про марність очікувань. Сподіваюся, ця пісня подарує мені хоч трохи ясності.
  3. Whistcepihi23.05.2024
    Чудова нагода зняти стрес і відчути легкість разом з піснею від LOBODA! Надія на краще тепер ближче - заходьте і скачайте "Зайвий одяг прозора стеля і все спочатку життя розстелить".
  4. Lecirepci20.05.2024
    Ця мелодія піднімає бурю емоцій, захоплює і змушує серце битися швидше. Хочеться повторювати кожне слово, бо вони відлунюють у душі, як шепіт. Невже музика може так проникати вглиб і залишати такий слід? Незабутньо!
  5. Nuoningwinsvic17.04.2024
    Кожен акорд, ніби легкий подих вітру, огортає магією спочатку. Лобода знову в центрі моїх музичних мандрив. Втома відступає, залишаючи місце для чарівних відкриттів у кожній ноті! Це справжній перезавантаження душі. Bravo!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!