LobodaДві Половини Лічать Хвилини

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дві Половини Лічать Хвилини

Пісня "Дві половини лічать хвилини" виконавця LOBODA розповідає про глибокі, але складні стосунки між двома людьми. Лірична героїня пісні висловлює вину за минулі непорозуміння і конфлікти, намагаючись забути болючі моменти ("Забуду осінь, забуду зиму"). Вона прагне бути почутою та зрозумілою, вказуючи, що її наміри не злі ("Почуй мене, я не зі зла").

У пісні акцентується на сильних емоційних переживаннях, які вона порівнює з "кулею в серце" та "градусом 100", символізуючи гостроту та інтенсивність почуттів. Образ "ти станеш моїм бронежилетом, а я твоїм плато" підкреслює бажання захисту та опори в один одному, демонструючи глибину залежності між партнерами.

Згадування про "холод", "рідний голос" та "йдемо по колу" вказує на повторення певних сценаріїв у стосунках, які, можливо, призводять до труднощів і конфліктів. Однак, наприкінці пісні лірична героїня висловлює надію на подолання цих труднощів, заявляючи, що разом вони зможуть "зрушити всі стіни". Пісня закінчується образом двох половин, які вимірюють час разом, наголошуючи на їхньому бажанні бути разом незважаючи на все.

Коментарі (2)
  1. Crumdidsboote4.06.2024
    Оце так трек! Він якраз те, що треба для душевного релаксу та підняття настрою. Відчуваю, як з кожним прослуховуванням стаю ще більш оптимістичним. Ця музика просто заряджає енергією і спокоєм!
  2. Reasbatikers21.05.2024
    Щось незвичайне привело мене до цієї сторінки. Хоч я зазвичай байдужа до нових треків, але сьогоднішній задумливий настрій і натхнення змусили мене натиснути на кнопку "скачати". Хто знає, можливо, "Дві половини лічать хвилини" від LOBODA стане саундтреком моїх роздумів.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!