KolaІ Повільно Плине Час Коли Вогонь Давно Вже Згас

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Повільно Плине Час Коли Вогонь Давно Вже Згас

Пісня "І повільно плине час" виконавця Kola занурює слухача у глибокий рефлексивний настрій, де основні теми – втрата, зміни у житті та пошук свободи. У першому куплеті йдеться про момент, коли герой пісні стикається з гіркою правдою, що змушує його шукати нові шляхи та рішення. Фраза "Хай дорога поверта без зворотнього квитка" символізує безповоротність вибору, коли минуле залишилося позаду, і немає можливості повернутися до колишнього життя.

У рефрені ми чуємо про те, як час "повільно плине", коли "вогонь давно вже згас". Це метафора кінця якоїсь важливої сторінки в житті героя, можливо, закінчення відносин чи іншого значущого етапу, який колись був наповнений енергією та життям, але тепер залишився лише спогад.

Другий куплет розкриває більш особистісні переживання. Герой пісні зупиняє "цей дощ", але він знову падає "як водоспад", що може символізувати постійні спроби зупинити біль чи горе, які все одно повертаються. Питання "Нащо ми пестимо любов, ту, що давно вже мов листопад?" говорить про безглуздість утримувати почуття, які вже давно втратили свою силу і стали лише тягарем.

Фінальні рядки пісні є закликом до звільнення. Герой просить "Відпусти мене! Відпусти душу! Відпусти словом! Відпусти хоча б на мить!" Він прагне відчути свободу, позбутися усього, що його обтяжує та утримує в минулому. Це заклик до освобождення від старих болів, відпускання старих зв'язків та переходу до нового життя, де можна дихати вільно та бути щасливим.

Коментарі (4)
  1. Rataconsbu28.05.2024
    Ця мелодія мовить про миті, коли серце знаходить спокій серед тиші. Зачаровує і надихає, даруючи відчуття легкості й гармонії. Особлива пісня для тих, хто цінує глибокі емоції і справжні моменти. Рекомендую для спокійного вечора наодинці з собою.
  2. Engigeewin16.05.2024
    Ця пісня від Kola така магічна і прониклива! Вона нагадує, що навіть у моменти тиші і спокою можна знайти глибину і красу. Час дійсно плине повільно, коли слухаєш ці ніжні мелодії, і відчуваєш кожне слово. Вогонь може згаснути, але відлуння цієї музики залишається в серці назавжди. Рекомендую кожному зануритися у цей музичний шедевр
  3. Busduppsista14.05.2024
    Ця пісня ніби глибоке занурення в атмосферу спогадів. Kola майстерно передає відчуття часу, що повільно спливає, коли вже немає вогню. Ідеальний саундтрек для тих, хто відчуває легку меланхолію і цінує оригінальність в музиці.
  4. Sandmonthjerklab19.04.2024
    Ця пісня, наче тиха річка у середині осіннього лісу, повільно веде мене по течії своїх спогадів. Кожен акорд – як відлуння минулого, яке хоч і згасло, але все ще відчувається в глибині душі. Чудова робота, Kola, яка змушує замислитись і по-новому відчути втрату та відновлення. Ваші пісні — це мости між минулим і сьогоденням. Дякую
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!