KolaІ Повільно Плине Час

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Повільно Плине Час

Пісня "І повільно плине час" виконавця Kola говорить про внутрішні боротьби та емоційні переживання людини, яка стикається з болісними правдами та намагається знайти шлях вперед. У першій частині тексту описується момент, коли людину "обпікає" гірка правда, що змушує її шукати вихід з ситуації, де "вогонь давно вже згас". Це може символізувати кінець відносин або іншої важливої справи в житті, що залишила після себе лише попіл.

У другому абзаці пісні говориться про спроби зупинити "дощ", який може бути метафорою неприємних чи болісних думок та почуттів, що "падають як водоспад". Образ "водоспаду" посилює відчуття перевантаженості та нестерпності ситуації. Автор задається питанням, навіщо "пестимо любов", яка вже втратила свою актуальність і свіжість, "мов листопад".

У завершальній частині пісні основний персонаж висловлює бажання бути вільним від минулого та емоційного тягаря, просить "відпустити мене", "відпустити душу", "відпустити словом". Це вираження глибокого бажання знайти спокій та освободитися від обтяжливих зв'язків або спогадів. Заклик "відпустити хоча б на мить" підкреслює тугу за миром та відновленням власного внутрішнього світу. Ці слова відображають спрагу змін та нових початків, що можуть наступити тільки після повного відпущення минулого.

Коментарі (4)
  1. Errichpoonsni5.06.2024
    Здається, ця пісня "І повільно плине час" від Kola - саме те, що потрібно для меланхолійного вечора. Скачати і відчути кожен акорд цієї мелодії - мій план на сьогодні. Ідеально підходить для рефлексій та внутрішніх подорожей. Слухаю і поринаю у власні думки.
  2. Lansubertzol3.06.2024
    Цей трек вловлює кожну емоцію та переносить у світ, де час зупиняється. Він просто влучає в саме серце, змушуючи забути про все інше. Раджу усім відчути цю неймовірну магію звуків!
  3. Usakthilja28.05.2024
    Цікаво, що люди вкладають у музику стільки емоцій, а я просто шукаю, чим заповнити тишу навколо. Ну що ж, спробую це послухати - можливо, воно допоможе зняти роздратування. Хоча не впевнена, що знайду в цьому щось особливе. Зараз такий настрій...
  4. Blotlebelchild9.05.2024
    Час неспішно тече, але ця пісня Kola змушує зупинитися та просто насолоджуватися моментом. Завантажую, щоб кожна хвилина в дорозі або на самоті була заповнена цими чудовими нотами
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!