Victoria NiroМи Всі Разом Але Кожен У Собі Один

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Всі Разом Але Кожен У Собі Один

Текст пісні "Ми всі разом але кожен у собі один" виконавиці Victoria Niro відображає почуття відчуженості та розділеності серед спільноти, яка зовні виглядає згуртованою. Авторка описує стан зупинки, який змушує персонажі пісні замислитися над своїм внутрішнім світом і стосунками з оточуючими.

Згадка про "пальці, схрещені позаду" символізує невисловлені думки чи секрети, які утримують людей від чесного спілкування один з одним. Також в тексті присутня ностальгія за логічним порядком подій, що в реальності здаються хаотичними та некерованими.

Основний рефрен пісні повторює фразу про недостатність гарних моментів та новин, що підкреслює бажання більш позитивних змін у житті та світі загалом. Це поєднується з описом швидких і жорстоких змін у суспільстві, яке вже давно страждає від своїх пороків.

Пісня закінчується на тих самих рядках, що і починається, знову наголошуючи на паузі у часі, що символізує стагнацію і відсутність прогресу у вирішенні внутрішніх і зовнішніх конфліктів. Таке закінчення залишає слухача з роздумами про власні бар'єри до щастя та змін.

Коментарі (2)
  1. Sersivitagc30.05.2024
    Щось у цій пісні є особливе, таке незбагненне... Викликає відчуття щастя, але водночас апатії. Всі разом, але кожен у собі один - саме так, як і є насправді. Victoria Niro вдалося передати цю дивну гармонію відокремленості. Цікаво...
  2. Lymamogde27.05.2024
    Часом здається, що навіть у найближчому колі ми можемо бути самотніми. Мабуть, такі моменти змушують замислитися над справжніми почуттями і глибиною наших зв'язків. Пісня нагадала про це. Хоч і не мій улюблений стиль, але щось у ній є.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!