Victoria NiroХоч Би Це Не Було Правда Я Б Тоді Повірила

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хоч Би Це Не Було Правда Я Б Тоді Повірила

Текст пісні Victoria Niro "Хоч би це не було правда" виражає почуття затримки та роздумів про нинішній стан речей, який співачка описує як незручний і незрозумілий. Висловлюється відчуття зупинки часу, коли "ми на паузі і досі", що може символізувати відсутність прогресу чи розвитку в особистому житті чи в суспільстві в цілому.

Пісня також порушує тему іронії долі та непередбачуваності подій ("події ніби рандом"), де співачка зізнається, що хотіла б повірити у щось нереальне, лише аби було легше прийняти неприємні правди. Згадується бажання втечі від неприємних реалій і занурення в кращі часи ("в далі блищить бурштин").

Велика частина пісні присвячена почуттю недостатності – "нам замало мало гарних хвилин, новин", що може вказувати на спрагу позитивних змін і щасливіших моментів в житті, яких виявляється занадто мало. Ця лінія повторюється багато разів, підкреслюючи її важливість для загального змісту пісні.

Крім того, згадуються драматичні і трагічні моменти сучасності, такі як свідчення жорстокості та швидкі зміни світу, що сприймається як "надто бридкий чи надто жорстокий". Це створює картину суспільства, яке переживає кризу, в якій люди змушені шукати віру в позитивні зміни попри все. В кінцевому рахунку, пісня передає почуття втоми від негативу і бажання перерви та зміни, які здаються такими далекими і недостатніми для задоволення потреб сучасної людини.

Коментарі (1)
  1. Writadigra28.05.2024
    Ця мелодія ніби створена для тих моментів, коли замислюєшся над сенсом життя, але з внутрішнім відчуттям яскравості і бадьорості. Кожна нота наповнює душу спокоєм і дає надію, що навіть у найглибших роздумах можна знайти світло. Рекомендую слухати, коли хочеш відчути цей особливий стан.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!