Victoria NiroНадто Бридким Чи Надто Жорстоким

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Надто Бридким Чи Надто Жорстоким

Пісня "Надто бридким чи надто жорстоким" виконавця Victoria Niro відображає відчуття фрустрації та роздуми про сучасний світ, що швидко змінюється і часто здається занадто жорстоким чи зіпсованим. Лірика сповнена почуттям того, що нинішній момент "не на часі" і "ми на паузі", що може вказувати на сприйняття зупинки чи затримки у важливих змінах або особистісному рості.

Головний рефрен, де повторюється "нам замало мало гарних хвилин, новин", підкреслює недостатність позитивних моментів та новин у житті людей, постійну потребу в більшій кількості хороших подій або новин, що могли б принести радість. Це створює атмосферу незадоволеності та пошуку сенсу серед хаосу.

Останні строфи мають більш темну тонність, згадуючи "бензопили" і "пусті ясла", що може символізувати насильство та втрату невинності в сучасному світі. Артистка намагається викликати образи болю та страждань, які людство переживає, і водночас виражає сподівання на "великі зміни" на краще. Завершується пісня повтором про те, що "ми на паузі", що залишає слухача з роздумами про час, який здається зупиненим у важкі моменти історії.

Коментарі (4)
  1. Rodazzfilperc19.06.2024
    Незвичайне почуття, коли кожна нота відчувається ніби глибокий подих у темряві. Хоча я трохи боюся, але цікавість перемагає. Хто знає, може саме ця пісня приховає відповідь на мої неспокійні думки? Вперед, незвідане завжди манить!
  2. Zinsnyslivi16.06.2024
    Ця мелодія ніби відкриває двері в мої найглибші думки, змушує задуматись про все важливе. Вона точно для тих, хто розуміє, що інколи навіть у найтемніших почуттях є щось світле. Слухаю і знаходжу відповіді, яких так давно шукав. Дивовижна композиція!
  3. Sposjiutike8.05.2024
    Хоч в душі тривога, ця пісня ніби огортає відчуттями, які піднімають на крила! Незабаром скачаю, щоб кожен день переживати ці емоції знову і знову. Victoria Niro, ти чарівна!
  4. Propatdrugar4.05.2024
    Чи не занадто ця пісня втягує у свої меланхолійні акорди? Виконання Victoria Niro залишається в пам'яті, наче темний відблиск у воді. Варто скачати, щоб іноді занурюватися у цю глибину емоцій.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!