MamarikaМені Вони Ні До Чого Дякую За Долані Відстані

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Мені Вони Ні До Чого Дякую За Долані Відстані

Ця пісня - це глибокий вираз материнської любові та самопожертви. Вона описує непохитну відданість матері своїй дитині, готовність заради сина відмовитися від власних потреб, бажань, і навіть витримати біль. "Обійматиму тебе, мій сину!" - цими словами співачка виражає безмежну ніжність і захист, які вона готова надати своєму дитині у будь-яких обставинах.

Далі йдеться про подяку за все, що дитина принесла у життя матері, включно з випробуваннями і складнощами, які вони разом долали. "Дякую за пройдені дороги, Дякую за те, що всі тривоги Залишились там за рогом" - це свідчення про те, що всі труднощі варто переживати заради моментів радості та щастя, які дарує материнство.

Заключна частина пісні відображає жертовність матері, яка вважає, що її особисті потреби і бажання нікчемні порівняно з благополуччям її дитини. "І мене ніби нема, і мене нема" підкреслює, що мати готова цілковито віддати себе дитині, забуваючи про власне "я" заради забезпечення дитині відчуття безпеки і любові. Це пісня про невимовну глибину материнської любові, про готовність до будь-яких жертв заради щастя дитини.

Коментарі (3)
  1. Biamecefi18.06.2024
    Мабуть, цей день і не міг стати гіршим, якби не MamaRika! Тільки вона вміє підняти настрій і допомогти забути про голод. Нарешті з’явилася можливість безкоштовно скачати цю пісню та насолоджуватись нею де завгодно! Рекомендую всім, хто шукає порятунок від розчарування – натисніть кнопку, скачайте і забувайте про всі проблеми!
  2. Deserdulall22.05.2024
    Ця пісня як мелодійний шепіт серця, що нагадує про те, як важливо відпускати непотрібне і цінувати справжнє. Хоча я не завжди відчуваю гармонію в музиці, ця мелодія змушує знову повірити в силу любові і підтримки, навіть на відстані. Дякую, MamaRika, за такі щирі емоції. Важко, але приємно.
  3. Justriquatrans4.05.2024
    Як іронія долі, біль в моєму тілі змінюється на байдужість, коли слухаю цю пісню. Загублена серед нот, знайшла притулок у її ритмі. MamaRika, це ліки без рецепта. Дякую, що ти є. В цій грі мелодій, твоя музика - мій спокій.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!