MamarikaЯ Заради Тебе Гори Здвину

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Заради Тебе Гори Здвину

Пісня "Я заради тебе гори здвину" виконавиці MamaRika є виразом безмежної материнської любові та готовності до будь-яких випробувань заради дитини. У ній відображено емоційний стан матері, яка звертається до свого сина з обіцянкою завжди бути поруч, захищати його та бути його опорою незалежно від обставин.

У першій частині пісні мовиться про незламну відданість та готовність матері обіймати, захищати та підтримувати свою дитину, навіть коли на неї обрушаться труднощі та випробування. Це виявляється у символічних словах про готовність "гори здвинути" заради блага дитини, що підкреслює безмежність та силу материнських почуттів.

Далі в тексті пісні висловлюється подяка за можливість бути матір'ю, за всі пройдені разом з дитиною шляхи, подолані відстані та невиспані ночі. Автор пісні вдячний за ці моменти, адже вони дозволили їй побачити "істину" у очах свого сина, що символізує глибоке розуміння та зв'язок між матір'ю і дитиною.

Завершальні рядки пісні відображають ідею самопожертви, коли мати говорить про те, що "її ніби нема", коли син, засинаючи на її руках, каже їй "мама". Це момент вираження повної самовіддачі та зосередження усієї уваги на дитині, що підсумовує основну тему пісні - безумовну любов та пріоритет дитини в житті матері.

Коментарі (5)
  1. Ousinosjum29.05.2024
    Можливо, саме ці слова колись розіб'ють моє серце ще раз, таємничість тексту і мелодія змушують задуматися про все, що було і чого не буде. Дякую за музику, яка резонує з моїм внутрішнім світом.
  2. Prefexutas27.05.2024
    Це як ранковий промінь, що пробивається крізь хмари, піднімає настрій і дарує віру в дива. Слухаєш - і розумієш, що все можливо. Рекомендую кожному!
  3. Snythirkhazly16.05.2024
    Щойно почув "Я заради тебе гори здвину" від MamaRika, і ця пісня просто розриває мій внутрішній світ на частини! У цій темноті її голос наче промінь світла, пробиває до самої душі. В стані ейфорії ця мелодія піднімає вище гір, навіть коли відчуваю втому. Це справжній емоційний шторм, який варто пережити
  4. Concsacorkyou4.05.2024
    Якщо MamaRika обіцяє здвинути гори, то я вже починаю вірити в це! Ця пісня змушує моє серце битися швидше, ніби воно намагається відшукати зв'язок з кожним акордом. Чарівна і трохи лякає, але водночас так притягує! Абсолютний шедевр! Ці слова, мелодія, голос... Все це створює магію, яка глибоко зачіпає душу. Ваша пісня - це листок, що летить на вітрі над горизонтом моїх надій. Вишукано і непередбачувано! Так тримати!
  5. Pepladarlevs4.05.2024
    Пісня, що ніби розмовляє прямісінько з серцем. Кожен акорд мов запрошує зупинитися та відчути силу слів. MamaRika знову не залишає байдужими, і навіть якщо ти тільки випадково сюди забрела, не можеш не відчути глибину цієї композиції. Просто чарівно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!