RoxolanaА До Берега Тихо Хвилі Несуть

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А До Берега Тихо Хвилі Несуть

Пісня "А до берега тихо хвилі несуть" у виконанні ROXOLANA втілює глибоку метафору людських життів через образ пливучих кораблів. Вона торкається теми людської боротьби, помилок і пошуку істини у великому "океані" життя. Ліричний суб'єкт відштовхує ідею непорозуміння та конфлікту між людьми, наголошуючи на тому, що кожен з нас пливе своїм курсом, намагаючись уникнути "трюмів води" - проблем, що можуть затопити наші "кораблі".

Ця пісня відображає життєві труднощі та випробування, з якими стикаються люди - "поранені душі живих кораблів", які шукають узбережжя, але знову відпливають у відкрите море у пошуках правди. Цей образ підкреслює вічну людську потребу в пошуках сенсу, істини та свого місця у світі.

Окрім того, текст пісні натякає на внутрішні і зовнішні конфлікти, з якими людина може зіткнутися в житті - зависть, підлість та зло. Вона закликає до роздумів про те, як зовнішні обставини та внутрішні випробування впливають на наше життя, наголошуючи на важливості боротьби за власні переконання та цінності.

Врешті, пісня звертає увагу на всеосяжність життєвого досвіду, який, як океан, приховує в собі більше, ніж ми можемо знати. Вона виражає ідею про те, що попри всі труднощі та випробування, люди продовжують свій шлях, прагнучи досягти берега, до істини, не дивлячись на прогризене "дно" їхніх кораблів. Це гімн людській стійкості, сподіванням і нескореному духу в пошуках істини та справедливості.

Коментарі (4)
  1. Cludomarhet17.08.2024
    Чесно кажучи, навіть не очікував, що ці ноти зможуть настільки тонко підчепити душу, ніби вони знали, як розворушити найпотаємніші куточки. Зараз би ще шматочок чогось смачного і можна було б взагалі відлетіти думками до далеких обріїв. Не перестаю дивуватись, як музика може так природно поєднати простоту з глибиною.
  2. Esratcyco25.05.2024
    Ця пісня "А до берега тихо хвилі несуть" від ROXOLANA - справжній шедевр! Вона настільки проникає в душу, що хочеться слухати її безкінечно. Музика і слова наповнюють натхненням і тримають в напрузі до останньої ноти. Рекомендую всім скачати і насолоджуватися цим чудом!
  3. Nielitiree20.05.2024
    Дивовижна пісня "А до берега тихо хвилі несуть" від ROXOLANA просто зачаровує своєю мелодійністю! Особливо коли настрій розслаблений, хочеться просто слухати й насолоджуватись. Обов'язково варто завантажити цю красу і зануритись у хвилі музики!
  4. Anvarede17.04.2024
    Плавно, як літній бриз, пісня "А до берега тихо хвилі несуть" обіймає душу. Чудово відчувається кожна нота, кожне слово — наче хвилі ласкаво беруть мене до світла спогадів та мрій. Дякую, ROXOLANA, за цей музичний подарунок, який змушує серце битися в ритмі моря
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!