RoxolanaГордо Пливем І Не Вірить Ніхто Що Ним Зацікавилось Зло О

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Гордо Пливем І Не Вірить Ніхто Що Ним Зацікавилось Зло О

Пісня "Гордо пливем і не вірить ніхто, що ним зацікавилось зло" у виконанні ROXOLANA - це метафоричне розмірковування про життєвий шлях людини, уособлене через образ плавання кораблів. Ліричний герой закликає не ділити людей на "своїх" і "чужих", не вказувати на винних у світових негараздах, підкреслюючи ізольованість і самодостатність кожного у своєму особистому морському подорожі.

Кораблі тут - це люди, кожен з яких несе свою долю, пливе по життю, доки елементи - обставини дозволяють. Вода у пісні символізує життєвий простір, глибокий і непередбачуваний, з усіма його випробуваннями та небезпеками. Водночас, морське дно асоціюється з кінцевою стадією подорожі, з місцем, де кінчаються всі таємниці і знаходять спокій.

Важливою є тема взаємодії між кораблями - людьми. Автор піднімає проблему заздрості, підлості, зла, що нерідко зустрічаються на життєвому шляху, а також моменти, коли одним "кораблям" завдають шкоди інші, амбіційно прагнучи стати "героями" власних битв. Це нагадування про те, що деякі з нас не досягають своїх "берегів" через втручання зовнішніх сил.

Океан в пісні виступає як символ великої життєвої арени, що зберігає безліч секретів і історій. Метафора підкреслює, що життя кожної людини - це унікальний шлях, насичений особистими випробуваннями, перешкодами та перемогами.

У кінцевому підсумку, пісня залишає слухача з роздумами про важливість гідності та сили духу на шляху до своїх цілей, незважаючи на всі перепони, зради та невдачі. Автор наголошує, що незважаючи на всі випробування, важливо зберігати віру у себе і не піддаватися на провокації "зла", що чатує на кожному кроці.

Коментарі (3)
  1. Prinvewetdi23.08.2024
    Чесно, скачав, щоб зрозуміти, чому всі говорять про цю пісню. Але щось не зайшло – не моє це, мабуть. Проте, якщо шукаєте щось нове, може, вам і сподобається.
  2. Saouwalthate23.05.2024
    Ця пісня доторкається до самого серця, залишаючи легкий смуток і одночасно даруючи надію. В моменти, коли інтуїтивно відчуваєш кожне слово, особливо важливо мати можливість скачати "Гордо пливем і не вірить ніхто що ним зацікавилось зло о" від ROXOLANA, щоб завжди мати її поруч. Рекомендую!
  3. Distperhopar8.04.2024
    Минуло не так багато часу, як випадково натрапив на цю пісню. Сподівання були високі, адже назва інтригує, проте реальність виявилась іншою. Здавалося б, маючи такий потенціал і тему, можна було створити щось неймовірне. Але після прослуховування виникає питання: "А де ж та зачарованість, що обіцяла назва?" Втім, не варто судити строго, адже мистецтво різноманітне і кожен з нас знаходить у ньому щось своє. Можливо, комусь ця композиція стане натхненням або втіхою. Але мені, на жаль, цього разу не пощастило знайти зв'язок. Переконаний, ROXOLANA має чим здивувати в майбутньому, тож чекатиму на нові творіння, сподіваючись на приємні сюрпризи.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!