RoxolanaТак Ніби В Морі Місця Нема А І Труться Бортами Аж Стогне Земля

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так Ніби В Морі Місця Нема А І Труться Бортами Аж Стогне Земля

Ця пісня виражає глибоку метафору, в якій люди порівнюються з кораблями, що плавають у морі життя. Ліричний герой зазначає, що кожна людина подібна до корабля, що пливе за течією, доки води достатньо глибокі і темні. Тут відчувається певна невизначеність і непередбачуваність долі, адже всі "пливуть", не знаючи, що чекає на них уперед.

У пісні також ідеться про зіткнення і конфлікти, які виникають між людьми ("так, ніби в морі місця нема"), де кожен намагається зайняти своє місце, іноді за рахунок інших, що веде до "зависті, підлості й зла". Це зображення стосунків між людьми в суспільстві, де домінує боротьба і небажання допомагати один одному.

Є й моменти, що підкреслюють ідею взаємодопомоги та підтримки, але вони затьмарюються образами кораблів, які "не допливли, бо їм 'помогли' набрати повні трюми води", що може символізувати зраду, обман або навіть зловмисні дії з боку інших.

У пісні також звучить мотив віри та пошуку правди, де кораблі, що "вірили і правду знати хотів", попри все продовжують свій шлях. Це вказує на непохитність духу та важливість прагнення до істини в житті кожної людини.

Заключна частина пісні розкриває ідею про те, що наш "океан" (життя або суспільство) знає більше, ніж ми можемо собі уявити, з усіма своїми таємницями, які ховаються в глибинах. Це нагадування про те, що життя повне несподіванок і важливих уроків, які ми повинні вивчати, йдучи своїм шляхом, подібно до кораблів, які пливуть по морю.

Коментарі (3)
  1. Dragviboman6.06.2024
    Ця мелодія – справжня подорож, де хвилі звуків обіймають і несуть у світ спокою. Кожна нота, наче подих вітру, наповнює душу дивовижним відчуттям умиротворення. Слухаючи її, відчуваєш, як дивний спокій огортає і змушує замислитися про прекрасне.
  2. Liecatonop22.05.2024
    Що ж, після довгого і виснажливого дня, ця пісня "Так ніби в морі місця нема а і труться бортами аж стогне земля" від ROXOLANA дарує дивовижний контраст відчуттів. З гордістю рекомендую скачати і насолоджуватися її інтригуючою мелодією. Вона варта кожної хвилини прослуховування!
  3. Kentnatoba23.04.2024
    Шумний ритм якнайкраще годує мою голодну душу! Кожна нота виблискує як зоря на нічному небі, а слова ніби малюють картину бурхливого моря, що труться бортами до стогону землі. РОКСОЛАНА, це була справжня музична феєрія
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!