RoxolanaІ Серед Вітрів Ми Не Чуєм Щурів Які Прогризають Нам Дно

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Серед Вітрів Ми Не Чуєм Щурів Які Прогризають Нам Дно

Ця пісня виконавця ROXOLANA зачіпає тему взаємин між людьми та їхнє сприйняття суспільства і життя в цілому через метафору плавання кораблів. Люди порівнюються з кораблями, що пливуть по життю, намагаючись впоратися з його викликами, але при цьому стикаються зі зрадою, завистю і підлістю з боку інших.

В пісні описується ідея, що кожен із нас – це корабель у великому океані життя. Ми пливемо, намагаючись уникнути бур, поки хвилі несуть нас вперед, і стикаємося з різними труднощами на своєму шляху. Згадується, що деякі "кораблі" не досягають своєї цілі через дії інших, які "набрали повні трюми води", що можна розглядати як метафору зради або підстави.

Особливу увагу привертає мотив "щурів, які прогризають нам дно". Це може символізувати внутрішні і зовнішні загрози, з якими ми стикаємося, іноді навіть не усвідомлюючи їх присутності або впливу на наше життя. Автор наголошує на тому, що незважаючи на зовнішній спокій, в глибині душі людей існує багато нерозв’язаних проблем і невидимих загроз.

Завершується пісня роздумами про океан, що символізує глибину життєвого досвіду та знань, які ми несемо в собі. Вона закликає нас задуматися про те, як ми взаємодіємо один з одним у цьому великому "океані", і нагадує про важливість збереження віри і пошуку правди незважаючи на все.

Коментарі (2)
  1. Backlavopur10.05.2024
    Відчуваю кожен акорд у цій пісні, ніби літаю серед хмар! Незважаючи на мою депресію, "І серед вітрів ми не чуєм щурів які прогризають нам дно" вносить світло у мої дні. Рекомендую всім скачати та дозволити собі мріяти під ці чарівні мелодії. ROXOLANA, ти робиш магію!
  2. Kaitictipo21.04.2024
    Ця пісня ніби створена для днів, коли душа шукає затишку серед хаосу. Її мелодія забирає мене туди, де вітри лагідно пестять душу, а слова лікують поранене серце. Дякую, ROXOLANA, за маленький острівець спокою в океані буденності.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!