Сергій БабкінІ Вражою Злою Кровью Землю Окропіте

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Вражою Злою Кровью Землю Окропіте

Пісня Сергія Бабкіна "І вражою злою кров'ю землю окропіте" відгукується глибокими національними мотивами, витканими з історії та сучасності України. Це твір, що вбирає в себе біль за втратами та непохитну віру в світле майбутнє народу, його нескореність та волелюбність. В основі лежить ідея вічної боротьби за свободу, за право жити на своїй землі, під своїм небом, відчуваючи її непереможну силу та красу.

Пісня починається зі звернення до рідної землі, яка стає символом не тільки батьківщини, але й місця останнього спочинку. Це місце, де хочеться залишити свій слід, де важливо відчувати зв'язок з країною навіть після смерті. Важливість бачити та чути рідні простори, відчувати їхню могутність і красу, наголошує на нерозривному зв'язку між українцями та їхньою землею.

Проміжні частини пісні переплітаються зі словами "Все буде Ukraine", що стало ледь не воланням кожного українця в темні часи. Це гасло символізує непохитну віру в перемогу, в майбутнє, де Україна буде вільною та незалежною. Заклик "поховайте та вставайте" є метафорою нескінченної боротьби та воскресіння нації, що не здається перед лицем випробувань.

Останній рядок пісні, "На нашу землю скоро прийде мир", випромінює надію та віру в майбутнє. Це звучить як обіцянка та пророцтво майбутньої перемоги та миру для усіх, хто живе на цій землі. Пісня стає гімном незламності духу українського народу, його віри у краще майбутнє, де "все буде Ukraine" – вільно, мирно, справедливо.

Коментарі (3)
  1. Inbaypaveab11.08.2024
    Цікаво, що музика може пробудити такі незвідані емоції. Чи готовий я відкрити цей світ звуків? Мабуть, спробую, навіть якщо не впевнений, що мені це сподобається. Є щось в цій мелодії, що змушує натиснути "відтворити" і дізнатися, куди мене занесе...
  2. Planpamoca21.05.2024
    Вже й не знаю, чого чекати від цих мелодій... Останній раз слухав щось подібне, коли ще динозаври по землі ходили. Але ж, чом би не дати шанс? Може, хоч сьогодні щось зміниться в моєму ставленні. Ввімкну та подивлюся, чи не стане світ яскравішим від цього!
  3. Blurronapho17.05.2024
    Ніколи не думав, що музика може бути настільки потужною та водночас такою життєрадісною! Слухаючи цю пісню, почуваєшся наче на полі бою, але з відчуттям оптимізму і вірою в перемогу!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!