Сергій БабкінІ Мене В Сем‘Ї Великій В Сім‘Ї Вільній Новій

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Мене В Сем‘Ї Великій В Сім‘Ї Вільній Новій

Пісня Сергія Бабкіна "І мене в сем‘ї великій, в сім‘ї вільній новій" відображає глибокі почуття патріотизму, надії та боротьби за свободу. Вона починається з звернення до рідної землі, проханням бути похованим на Україні, де можна бачити широкі лани, Дніпро, кручі – все, що символізує рідний край. Це підкреслює глибоку зв’язок автора із землею його предків, любов до неї.

Основний рефрен пісні, "Все буде Ukraine", слугує маніфестом віри в майбутнє, де країна і її народ зможуть жити вільно і незалежно. "Ми віддали душі щоб назвжди В нас все було Ukraine" говорить про жертву, яку готові понести українці заради свободи та незалежності своєї країни.

Далі йдеться про заклик "поховайте та вставайте", що символізує відродження, нескореність українського народу, який, незважаючи на усі випробування, завжди готовий піднятися та боротися за свої ідеали. "І вражою злою кровью Землю окропіте" може символізувати боротьбу проти загарбників, оборону власної землі.

Завершується пісня оптимістичним прогнозом: "На нашу землю скоро прийде мир", що виражає надію на завершення усіх конфліктів і прихід мирних часів на українську землю. "Наше майбутнє то є перемога" підкреслює віру в те, що боротьба не буде даремною і в кінцевому підсумку принесе перемогу і свободу. Ця пісня є гімном непокори, волелюбності, і віри в світле майбутнє для України.

Коментарі (7)
  1. Wilrigere18.06.2024
    Щось душу тривожить, але в цьому спокої знайшла оазу. Ця пісня від Сергія Бабкіна справді дарує нові відчуття. Так легко скачати її і в будь-який момент повернутись до цієї теплої атмосфери. Раджу всім, хто хоче знайти хвильку гармонії серед хаосу.
  2. Abovrisin15.06.2024
    Слухала пісню "І мене в сем‘ї великій в сім‘ї вільній новій" від Сергія Бабкіна і відчула, як зростає в серці нова надія та віра в краще. Хоч апатія і намагається взяти верх, ця мелодія додає сил, щоб усміхатися і йти вперед! Раджу всім, хто шукає натхнення.
  3. Mandplesisar31.05.2024
    Наче зазираю у світ чужих мрій, але не знаходжу там гармонії для себе. Цей трек лишає мене у роздумах і трохи розчарованою, хоча мелодія заспокоює. Сенсації немає, але душу трохи зачепило. Можливо, це пісня для інших, а не для мене.
  4. Bracimtabdi26.05.2024
    Коли почуваєшся хворою і на душі неспокій, музика Сергія Бабкіна – як ковток свіжого повітря. Його пісня "І мене в сем‘ї великій в сім‘ї вільній новій" переносить у світ задумливості та роздумів. Саме те, що потрібно, щоб відчути себе частиною великої сім'ї. Відкрий для себе ці емоції – скачати можна прямо зараз!
  5. Sthousiligiv25.05.2024
    Ого, це щось неймовірне! Я аж здригнувся від несподіванки. Не можу повірити, наскільки це зворушливо і одночасно лячно. Монотонність тільки підкреслює глибину емоцій, які викликає ця мелодія. Чи варто слухати? О, так, без сумніву!
  6. Daconliffle19.05.2024
    Цікаво, що ця пісня викликає в мені змішані почуття. Її слова і мелодія залишають відчуття якоїсь загадковості та тривоги. Навіть не знаю, як це пояснити, але кожен прослуханий такт змушує замислитися про щось важливе. Рекомендую послухати тим, хто готовий зануритися у глибокі роздуми.
  7. Charsaubarsa23.04.2024
    Хоч і світ пісень безкраїй, але ця - наче довгий коридор без виходу. Слухати і знову розчаровуватися, що з кожним акордом не чекає відкриття, а лише стомлене бажання переключити трек. І все ж, серед безмежжя музики, кожна нота знайде свого слухача.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!