Сергій БабкінІ Дніпро І Кручі Було Видно Було Чути

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Дніпро І Кручі Було Видно Було Чути

Пісня Сергія Бабкіна "І Дніпро, і кручі було видно, було чути" глибоко вкорінена в українському національному дусі та прагненні до свободи. Вона відлунює славетні слова Тараса Шевченка, закликаючи до пошани до рідної землі, до мрій про волю та незалежність. Це гімн Україні, її красі, її незламності та її народу.

Співак звертається до символічного акту поховання на широких степах України, біля величного Дніпра, що має стати свідченням глибокої прихильності до рідної землі. Це метафора готовності віддати все заради майбутнього своєї країни, її волі та незалежності.

У пісні звучить потужний заклик до боротьби за свободу, до розриву кайданів та до перемоги над усім, що утискає. "Все буде Ukraine" не просто слова - це кредо, віра у майбутнє, де Україна є вільною, де кожен віддав свою душу заради цієї мети, і де перемога є невідворотною.

Останні рядки пісні наповнені надією на мирне майбутнє, на перемогу добра над злом. Вони висловлюють упевненість у тому, що війна та страждання закінчаться, і на українську землю прийде мир. Це пісня-молитва за майбутнє, за перемогу, за Україну.

Коментарі (2)
  1. Abkadite13.06.2024
    Сидиш, занурений у роздуми, а тут натрапив на цю пісню Бабкіна. Начебто все дратує, а тут такий релакс! Скачати і знову послухати – наче ліки для душі. Раджу.
  2. Grahotmenga27.05.2024
    Музика Сергія Бабкіна завжди була для мене чимось неймовірним, але ця пісня – суцільна банальність. Слухаєш, і виникає відчуття, що це вже було і не раз. Та все ж, у моменти розслабленості, коли задумуєшся про вічне, ця мелодія може стати своєрідним фоном для роздумів. Аналізуючи, розумієш, що вона хоч і проста, але має свій шарм. Часом навіть банальність може бути приємною.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!