ХасДе Погони Та П'Ята Влада Як П'Яте Колесо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Де Погони Та П'Ята Влада Як П'Яте Колесо

Пісня "Де погони та п'ята влада як п'яте колесо" виконавця ХАС відображає глибокі та мрачні роздуми про життя, смерть та соціальну несправедливість. Вона розповідає про втрату невинності та жорстоку реальність, що оточує людину з моменту народження. Від самого початку, де згадуються "гулі", що налетіли, створюється атмосфера загрози та небезпеки, яка витає над невинним світом дитинства.

У пісні йдеться про складність життя під тягарем суспільних і політичних конфліктів. Символіка "ночі в підвалах, під навалом" та "під звуки вибухів" нагадує про війну та її наслідки для простих людей, особливо для дітей, що втрачають свої домівки, родини та невинність. Образи "Феміди з зав'язаними очима" та "колони зла", що "носять циліндри", висміюють суспільні інститути та владу, які закривають очі на несправедливість і страждання невинних.

Кульмінацією твору є момент, коли дитина виявляє, що його мати вже не жива. Цей момент символізує жорстоку реальність втрати та дорослішання, коли дитина змушена стикнутися зі смертю близької людини. Однак, навіть у цій трагедії, існує промінчик надії у вірі, що душа матері продовжує бути поруч, як ангел-охоронець.

Таким чином, пісня ХАСа є глибоким роздумом про невинність, втрату, війну та несправедливість, що охоплюють людське життя. Вона зачіпає болючі теми, але також намагається знайти світло в темряві, підкреслюючи непорушність духу та можливість знайти втіху в найтяжчі часи.

Коментарі (2)
  1. Klehanlarge2.06.2024
    Хвилі нервозності змивають мою спокійність, коли слухаю "Де погони та п'ята влада як п'яте колесо" від ХАС. Це як бальзам для сумної душі, що занурюється в темряву пісні, відчуваючи весь психопатичний спектр емоцій.
  2. Restcentticro18.04.2024
    Відчуваю, як пісня намагається змусити мене щось відчути, але на жаль, спотикається об свої ж ноти. Чекала на вогонь, а отримала лише попіл. Може, для когось це шедевр, але моє серце залишилося холодним. Музика, як і влада в пісні, не знайшла свого місця.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!