Злата ОгнєвічТи Там А Я Тут На Повторі Твоє Ім‘Я

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Там А Я Тут На Повторі Твоє Ім‘Я

Текст пісні "Ти там а я тут" у виконанні Злати Огнєвіч пронизаний глибокими емоціями розлуки та невимовної туги. Він розповідає про внутрішні переживання людини, що не може змиритися з втратою коханої особи. Героїня пісні намагається знайти спосіб подолати розлуку, але її спогади та почуття виявляються сильнішими за будь-які спроби забуття.

У пісні згадуються спроби звернення до вищих сил з проханням з'єднати розділені дороги, що вказує на безмежну віру героїні в можливість долання будь-яких перешкод на шляху до возз'єднання з коханим. Тема розлуки доповнюється описом щоденних спроб вести звичайне життя, які, однак, не приносять полегшення від внутрішньої тривоги і постійного згадування імені коханої особи.

Елемент вітру, що чує голос у полі, символізує спроби героїні донести свої почуття крізь простір і час, незважаючи на відстань, що розділяє їх. Ця частина підкреслює її готовність вигукувати своє кохання до останнього, незважаючи на очікування болю чи нерозуміння з боку оточуючих.

Пісня завершується повторенням головного питання "Як мені бути?", що відображає безвихідь та глибоку внутрішню боротьбу героїні. Вона знаходиться в стані між відчаєм забути та неможливістю жити без коханої особи, що робить цю пісню надзвичайно зворушливою та емоційно насиченою.

Коментарі (3)
  1. Downsinghapart19.05.2024
    Щось у цій мелодії зачепило душу, немовби слова були написані саме для мене. Вона звучить у голові, наче відлуння в порожньому приміщенні, залишаючи після себе легкий смуток. Пісня змушує замислитися про важливе, навіть коли не хочеш. Слухаю і ловлю себе на думці, що не можу зупинитися. Може, саме це й потрібно зараз.
  2. Contconsfoberk15.05.2024
    Ого, яка запальна композиція! Злата Огнєвіч просто неперевершена! Слухаю "Ти там а я тут на повторі твоє ім'я" і не можу відірватися. Ця пісня дарує неймовірні емоції, піднімає настрій і надихає на нові відкриття. Мелодія зачаровує, а текст торкає до глибини душі. Обожнюю такі треки! Всі справи на паузу, поки ця пісня грає
  3. Eccenrely10.05.2024
    Скажімо так: ця пісня створена не для слухання, а для переживання. Як можна просто слухати, коли твоє ім'я в моїй голові на повторі? Завантажую, аби відчути кожен раз, ніби вперше
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!