Злата ОгнєвічЯк Мені Бути

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Як Мені Бути

Пісня "Як мені бути" Злати Огнєвіч є глибоким вираженням емоцій і переживань людини, яка втратила близьку особу. У тексті пісні передано стан глибокої туги та неможливості прийняти втрату. Виконавиця розповідає про своє бажання забути кохану людину, але водночас не може цього зробити, порівнюючи свій стан із відчуттям, ніби вони тепер живуть у різних світах – вона тут, а коханий серед ангелів.

Артистка описує свої спроби знайти спокій, пишучи листи та звертаючись до Бога з проханням з’єднати їхні шляхи знову. Нічні безсоння, сповнені тривоги, вказують на глибину її відчаю та небажання жити з цим болем. Однак, попри спроби відволіктися, відвідуючи маму та намагаючись бути прикладом для друзів, співачка не може відпустити спогади про минуле.

Останні рядки пісні говорять про невгамовне бажання зв'язку з покійним, навіть коли це здається неможливим. Вітер, що несе її голос, символізує спроби долати відстань між ними, а її категорична відмова "розлюбити" підкреслює незмінність її почуттів, незважаючи на час і обставини. Ця пісня – вираз нескінченної вірності, любові, яка не знає меж, та болю від усвідомлення того, що повернути минуле неможливо.

Коментарі (1)
  1. Beamophyna27.05.2024
    Ця пісня "Як мені бути" від Злати Огнєвіч торкає саме серце! Скачати її варто обов'язково, щоб у будь-який момент відчувати цю гармонію та умиротворення. Любляча мелодія, що огортає теплом, саме те, що потрібно для емоційної душі. Слухаю і відчуваю спокій.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!