Артем Лоік (Feat. Абіє)Навіть У Тих Хто Давно Вже За Рискою… Другий Лежав А Навколо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Навіть У Тих Хто Давно Вже За Рискою… Другий Лежав А Навколо

Текст пісні, написаної Артемом Лоіком у співпраці з Абіє, пронизаний глибоким сенсом і емоційною напругою, яка відображає боротьбу і жертовність українських воїнів у війні. Пісня розповідає про героїчний опір і самопожертву групи снайперів, які обороняли село під Ізюмом від значно переважаючих сил ворога. Чотири зруйнованих життя символізують невимірний внесок і втрати, які понесли ці бійці, але їхні дії дозволили зберегти позиції та відвагу у боротьбі за свободу України.

В тексті виразно передано почуття вдячності до тих, хто захищав і продовжує захищати країну, навіть ціною власного життя. Ліричний герой пісні, ймовірно сам автор, зображує свою рішучість стати на захист вулиць, які вже звільнили або ще потрібно звільнити, показуючи, що в кожного є роль у цій боротьбі.

Окрім того, пісня наголошує на важливості пам'яті про тих, хто віддав своє життя за майбутнє країни, звертаючись до слухачів з проханням не забувати про подвиги і жертви воїнів. Слова пісні спонукають кожного вшановувати та пам’ятати цю самопожертву, підкреслюючи спільну відповідальність за збереження свободи та незалежності. Ця пісня стає не лише виразом шани до героїв, а й закликом до єдності, відваги та готовності захищати свою країну в будь-який час.

Коментарі (3)
  1. Vilnomacfo6.06.2024
    Ця композиція викликала у мене відчуття дивної, але приємної подорожі через емоції та думки. Музика та слова так гармонійно переплітаються, що не можеш відірватися навіть на мить. Неймовірно інтригуюча робота, яка залишає слід у душі. Дякую творцям за цей подарунок!
  2. Dufocalte8.05.2024
    Завжди з нетерпінням чекаю новинок від Артема Лоїка, а коли ще й з Абіє, то це справжній феєрверк! Слухаю на репіті, а зараз хочу скачати, щоб і в дорозі насолоджуватися кожним рядком. Ця пісня заряджає позитивом і надихає
  3. Herzrectbubi4.05.2024
    З кожним акордом цієї пісні Артем Лоік і Абіє майстерно закликають роздумати над глибиною наших втрат і сподівань. Хоча пісня насичена сумом, її енергія несе в собі силу, що змушує задуматись над тим, що ми цінуємо найбільше. Слухаючи, не можу втекти від власних роздумів...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!