Злата ОгнєвічТа В Мої Краї Білії Зграї

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та В Мої Краї Білії Зграї

Пісня "Та в мої краї білії зграї" виконавиці Злати Огнєвіч є глибоко символічною і наповненою образами, що відображають любов до рідної землі, надію на мир і злагоду. У перших рядках передається образ темної, холодної дороги, що символізує складні часи або життєві випробування. Проте, "білії зграї" є втіленням надії та світла, що приносять мир і тепло у темні часи.

Заклик летіти лелекам, як символам вільного духу, висловлює глибоку прив'язаність до рідної землі, до дому, де кожному "так легко". Це виражає любов і гордість за свою країну, її природу, культуру, ідентичність. Співачка звертається до рідної землі як до живої істоти, яка має бути "мудрою і сильною", де діти ростуть у любові, як "диво-квіти".

Третій куплет висвітлює випробування, через які проходить народ – "злі вітри" та "кулі", що "обпікали нам борти". Але навіть у такі моменти, коли здається, що темрява перемагає, "наша свічка не згаса". Пісня закінчується оптимістично, з вірою у воскресіння сонця, у новий день, що принесе мир і спокій на землю. Ця пісня – це гімн непохитної віри у краще майбутнє, любові до рідного краю та нескореного духу народу.

Коментарі (5)
  1. Guretitos13.06.2024
    Ця пісня Злати Огнєвіч - як подих свіжого вітру в осінній тиші. Скачати її - це наче знайти дорогоцінний скарб, що пробуджує з апатії та змушує відчути усю красу навколишнього світу. Хочеться слухати знову і знову.
  2. Turolora13.06.2024
    Такий настрій, що краще би на місяць втекти, ніж слухати цю мелодію. Хоча в душі емоції зашкалюють, вона не торкнулася.
  3. Reysetfirstrom3.06.2024
    Якраз у найтоскливіший момент так хочеться скачати щось, що зможе підняти настрій. "Та в мої краї білії зграї" від Злати Огнєвіч – ідеальний варіант! Ця пісня, наче промінь сонця у сірий день, дарує надію і розраду. Вслухаючись у кожне слово, можна відчути себе частинкою чогось більшого. Давно шукала таку музику – завантажуйте і ви!
  4. Tkolinexit30.05.2024
    Якщо вам так само, як і мені, важко підібрати слова, щоб описати свою втому та смущення, просто скачайте "Та в мої краї білії зграї" від Злати Огнєвіч. Можливо, її мелодія допоможе знайти відповіді.
  5. Seopellnicktherp22.05.2024
    Відчула, ніби ширяю в небесах разом з білосніжними крилами! Магічний звук, що наповнює гордістю за наші простори. Кожна нота - як відлуння далекого спокою. Краса у чистому вигляді!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!