Злата ОгнєвічКулі Обпікали Нам Борти Але Крила Не Ховали Ми

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Кулі Обпікали Нам Борти Але Крила Не Ховали Ми

Пісня Злати Огнєвіч "Кулі обпікали нам борти, але крила не ховали ми" сповнена глибоких емоцій та символізму, що відображає непереможний дух людини перед обличчям випробувань. Вона розповідає про боротьбу, втрату, надію та любов до рідної землі, що залишається нескореним притулком і джерелом сили навіть у найтяжчі часи.

У першій частині пісні малюється образ мирної та красивої природи, символізуючи спокій та гармонію. Згадуються "синіми горами, златими полями", що підкреслює вроду та багатство рідної землі. Лелека, як символ вільного духу та зв'язку з домівкою, нагадує про важливість коріння та приналежності до своєї землі.

Проте пісня також торкається теми випробувань та втрат, які приходять "злі вітри", а "кулі обпікали нам борти", але в центрі цих випробувань - непохитна віра та сила духу. "Але крила не ховали ми" - це вираз непокори, відваги не здаватися перед лицем небезпеки, зберігаючи надію та віру в світле майбутнє.

Заключна частина пісні повертається до теми любові до рідної землі, важливості коріння та вдячності за природу, що дає сили та натхнення. "Дихати небом твоїм" символізує глибокий зв'язок з рідною землею, який дає життєву енергію та підтримку.

Таким чином, пісня є гімном стійкості, любові до життя та рідної землі, закликаючи слухача цінувати ці вічні цінності та не втрачати надії навіть у найтемніші часи. Вона вчить нас цінувати красу навколо себе, берегти свої коріння та завжди прагнути до світла, незважаючи на все.

Коментарі (3)
  1. Stafexnoocu27.05.2024
    Слухаючи цю пісню, відчуваєш, як розгортається потужна енергія. Кулі обпікали, але крила не ховали — це гімн незламності та натхнення. Відчуваю, що ця мелодія проникає у саму суть моєї інтуїції, розслабляючи й водночас пробуджуючи внутрішню силу. Злата Огнєвіч вкотре демонструє справжню магію музики. Рекомендую всім, хто шукає глибокі емоції та загадкові мелодії.
  2. Myotiredra24.05.2024
    Ця пісня Злати Огнєвіч - справжній вибух емоцій! Вона розриває внутрішню напругу, наче хвиля енергії. Відчувається, як слова і мелодія торкаються кожного нерву, залишаючи після себе тільки захоплення та бажання літати, не ховаючи своїх крил. Ідеальний трек для моментів, коли хочеться зупинити час і зануритися в музику повністю. Рекомендую всім, хто потребує емоційного заряду та хоче відчути справжню силу української музики!
  3. Wedheitratlat19.05.2024
    Що ж, пісня "Кулі обпікали нам борти але крила не ховали ми" від Злати Огнєвіч здалася мені трохи нудною, хоча й ошеломила своєю емоційною глибиною. Вражений її чутливістю та піднесеністю, адже навіть у найтемніші моменти є місце для надії та сили. Варто послухати хоча б раз!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!