KarnaХай Запахне Вам Як Піч Димить Прилетить Лелека З Малюком

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хай Запахне Вам Як Піч Димить Прилетить Лелека З Малюком

Пісня "Добрий вечір вам" виконавця KARNA несе в собі тепле і затишне послання, звертаючись до різних людей та їхніх ситуацій з побажанням миру, спокою та домашнього тепла. У першому куплеті автор звертається до тих, хто ще не ліг спати, включно з "сивим астрономом", символізуючи мудрість і безмежність дослідження невідомого. Побажання мирного сну, наповненого приємними сновидіннями про шум лісу та медові поля, передає почуття гармонії з природою.

Другий куплет продовжує цю тему, але звертається до тих, хто переживає втрати, називаючи їх "хто став янголом", що має на увазі пам'ять про померлих. Побажання про домашній затишок, сімейне тепло, і щастя у вигляді прильоту лелеки з дитиною, символізує продовження життя та надію. Метафора "чарівного горщика", що вариться, і каші, що "пливе по хатам", нагадує про щедрість і гостинність українського народу.

Загальний настрій пісні - це побажання добра, спокою та злагоди всім людям. Повторюваний рефрен "Добрий вечір вам!" є універсальним вітанням, яке об'єднує всіх слухачів незалежно від їхніх обставин життя. Автор пісні закликає до єднання, підтримки та спільного переживання як радості, так і смутку, з наголосом на незмінні цінності сім'ї та дому. Ця композиція відображає бажання кожного мати біля себе близьких, відчувати їхню любов і турботу, а також ділитися з ними своєю теплотою. Це втілення ідеї, що добро та теплі слова можуть стати опорою в будь-яких життєвих обставинах.

Коментарі (1)
  1. Teinobinapp21.04.2024
    Чи не магія? Слухаєш пісню, а відчуваєш себе як у старій українській казці. Ніби сам сидиш біля печі, чекаючи коли лелека принесе новини здалека. Незважаючи на мій страх і сумніви, музика знаходить шлях до душі. Якось так...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!