Олег ВинникВірила Там Угорі Хтось Її Почує Як Її Пахне Любов Знов Вона Відчує

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вірила Там Угорі Хтось Її Почує Як Її Пахне Любов Знов Вона Відчує

Текст пісні Олега Винника "Вірила" вишукує символіку та емоційну глибину через образ молодої вовчиці, яка, незважаючи на зовнішні випробування та негоду, яка її оточує, продовжує вірити у любов та сподіватися на її відчуття. Перший куплет малює картину сурової природи, де град та блискавиці стають випробуваннями для молодої вовчиці, що символізує силу та витримку в обличчі життєвих труднощів.

У рефрені використовується образ звертання до зірок і віри в те, що космічні сили можуть почути та відгукнутися на її заклики про любов. Цей момент підкреслює віру в існування вищих сил, які можуть впливати на наше життя та принести бажане щастя.

Далі пісня розкриває образ вовчиці як степової цариці, що несе в собі страх і повагу, але разом з тим залишається вдовою, самотньою та в пошуках любові. Попри свою силу та незалежність, вона прагне знайти ту єдину любов, яка зможе заповнити порожнечу в її серці.

Останні куплети та рефрени повторюють мотив віри в любов, що підкреслюється вірою вовчиці в те, що незважаючи на всі труднощі та самотність, існує можливість знову відчути любов. Ця пісня є символом непереможної надії та віри в те, що любов може змінити життя, незважаючи на всі перешкоди.

Коментарі (2)
  1. Rimetzfaga29.05.2024
    Я завжди вірила, що в житті є місце для справжніх чудес. Цей трек, наче легкий подих весни, пробуджує почуття та дає надію. У кожному слові відчувається ніжність і тепло, які розчиняють мої сумніви та наповнюють душу світлом. Тепер я знаю, що мрії мають дивовижну силу, і кожен з нас заслуговує на справжню любов.
  2. Planabacvi9.05.2024
    Ого, як енергетично ця пісня заряджає! Слухаю і не можу втриматися, щоб не скачати! Олег Винник завжди вміє здивувати своїми треками. Тепер це моя нова улюблена пісня! Вірила... і не помилилась, що вона зачарує мене
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!