SkofkaТи Дай Мені Пас І Я В Ворота Поцілю Довірся Мені І І Довірся Мені І І

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Дай Мені Пас І Я В Ворота Поцілю Довірся Мені І І Довірся Мені І І

Пісня виконавця SKOFKA розгортає перед слухачем історію про самовираження через музику, процес творчості та життєві виклики. Автор поділяється особистим досвідом та спостереженнями, розповідаючи про свою пристрасть до музики та те, як вона стала його віддушиною і захистом від труднощів.

У перших рядках ми бачимо обіцянку самому собі залишатися вірним своєму покликанню та розвивати свій талант, незважаючи на всі перешкоди. Музика описується як медитація, невипадкове захоплення, яке приносить користь не тільки автору, а й іншим.

Далі текст пісні переносить нас у світ авторських роздумів про довіру та співпрацю, символізовану через метафору футбольного пасу, який може привести до забитого голу. Це вираження віри в командну роботу та підтримку між людьми, які йдуть до спільної мети.

Автор також торкається теми суспільних проблем, як-от насильство, корупція, і навіть повсякденні виклики, як їзда без квитка в маршрутках, що підкреслює його зв'язок із реальністю та бажання знайти своє місце у цьому світі.

Заключна частина пісні присвячена непохитній вірі в себе, у свої сили та в музику як засіб подолання труднощів. Автор заявляє про свої амбіції досягти вершин, незважаючи на обставини, з музикою як вірним супутником на цьому шляху. Неочікуваний поворот "НУМА НУМА є" може символізувати радість, енергію та безтурботність, яка приходить зі здійсненням мрій та досягненням цілей.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!