SkofkaДе Тут Правда Братан Розкажи

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Де Тут Правда Братан Розкажи

Пісня "Де тут правда братан" від SKOFKA відображає особисті переживання, боротьбу і пошук істини автора в складному світі. Він починає з того, що взяв на себе зобов'язання робити музику не поспішаючи, з повною віддачею, порівнюючи музику з йогою, що стала неочікуваним захопленням. Ця музика, як він каже, має цілющу силу, вона як ліки для душі, створена для поділу з іншими.

У наступних рядках пісня переходить до глибшого розкопування життя на вулицях, де правда часто замаскована під брехнею і корупцією. Він описує свій досвід, як шукав правду в темних закутках міста, стикаючись з насильством, корупцією, і зрадою. "Де тут правда, братан?" - запитує він, висвітлюючи втрату довіри та відчуженість у суспільстві.

Звернення до музики як до оберегу та віри в її силу стати кращим, боротися з внутрішніми і зовнішніми демонами, проходить червоною ниткою через усю композицію. Автор знаходить у музиці силу, що допомагає йому долати труднощі, залишатися непохитним перед обличчям випробувань і прагнути до вищих цілей.

Завершується пісня символічним проголошенням незламності та волі до перемоги, не зважаючи на перешкоди. Порівняння себе з пулею, що мчить до своєї цілі, підкреслює непохитну рішучість автора долати труднощі та досягати поставлених вершин, навіть коли шлях веде через найскладніші випробування. Використання в тексті пісні фрази "НУМА НУМА є" може символізувати легковажність або недбалість суспільства до серйозних питань, але також і безтурботність, з якою автор намагається ставитися до життєвих негараздів.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!