Polina DashkovaПлакала Дівчина Що Душа Її Самотняя Була

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Плакала Дівчина Що Душа Її Самотняя Була

Текст пісні "Плакала дівчина" виконавиці Polina Dashkova пронизаний глибокими емоціями та роздумами про любов, самотність і невічність почуттів. Співачка використовує образ калини, яка символізує українську культуру та традиції, щоб показати переплетіння щастя і відчаю, які виникають у серці через кохання. Калина плаче від щастя до відчаю, нагадуючи, що любов може бути як глибоко радісною, так і безкінечно болісною.

Центральна фігура твору – дівчина, яка переживає глибоке почуття самотності через втрату або відсутність взаємності в любові. Її душа плаче разом із калиною, адже кохання, на яке вона сподівалася, виявилося невічним. Вона думає, що без свого коханого життя втратить сенс, що без його поцілунків навіть сонце не зможе зійти на землю. Це відчуття тотальної втрати та розпачу.

Але пісня також несе в собі елемент розповіді про самопізнання та примирення з реальністю. Калина, як мудрий символ, розповідає дівчині свою історію, ніби намагається показати, що кожен переживає моменти самотності та втрати, але життя продовжується. Історія калини служить нагадуванням про циклічність природи та людських почуттів, про те, що після ночі завжди настає ранок, а за періодами відчаю приходять моменти щастя. Так, у пісні тонко переплітаються мотиви любові, втрати, самотності та надії на краще майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Pleatgangcornigh1.06.2024
    Вмикаєш "Плакала дівчина що душа її самотняя була" від Поліни Дашкової - і на душі стає легше. Зажди, як можна таку пісню не скачати? Це ж справжній антидот для задумливого стану. Зберіг собі, слухаю знову і знову, енергії додає неймовірно!
  2. Bakhlingchabhu15.05.2024
    О, яка ніжна мелодія, мов затишна ковдра для моїх нервів. Таке відчуття, ніби моя душа знайшла спокій серед цих звуків. Дуже вдячна за цей маленький музичний шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!