Оля ЦибульськаБоюсь Що Знову Почну

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Боюсь Що Знову Почну

Пісня "Боюсь що знову почну" Олі Цибульської відкриває перед слухачами глибини жіночих переживань, які виникають на тлі складних взаємин. Вона сповнена суперечностей, що виражаються через страх і бажання. З одного боку, присутній страх перед повторенням минулих помилок, відновленням відносин, які залишили біль і розчарування. З іншого – непереборна тяга згадувати щасливі моменти, коли здавалось, що все можливо і ніщо не може стати між ними.

Основний мотив пісні – це внутрішня боротьба зі страхами та невпевненістю. Лірична героїня не боїться зовнішніх загроз, як-от темрява чи вогонь, але її лякають власні емоції та потенційне повторення минулого. Це виявляється в її небажанні цілуватися, бо за повір’ям, це може призвести до розлуки, вона просить лише тримати її за руку – простий жест, що символізує потребу в підтримці та зв’язку, але без ризику для серця.

Ідея про те, що любов і стосунки – це не лише моменти щастя, а й потенційний біль при втраті, пронизує текст. Героїня пісні вказує на важливість слова і обіцянок, підкреслюючи біль, що виникає, коли ці слова зраджують. Вона нагадує про обіцянки коханої людини, підкреслюючи важливість довіри і вірності в стосунках.

Закликаючи до розуміння і терпіння, лірична героїня просить дати їй час, вказуючи на складність своїх почуттів і потребу в обережності. Вона шукає заспокоєння та втіху у весні, яку Бог нібито створив, щоб люди скучали одне за одним, тим самим нагадуючи про вічну та оновлювальну силу природи і кохання. Пісня залишає слухача перед думками про важливість берегти моменти щастя, не дозволяючи страхам і минулому керувати своїм життям.

Коментарі (4)
  1. Normawhiri23.08.2024
    Ніколи не думала, що пісня може настільки захопити душу! Ці рядки пронизують до глибини серця, і ти ніби занурюєшся в океан емоцій. Якщо ще не чули, терміново скачати і відчути цю магію на повну!
  2. Ludlahokomp24.05.2024
    Оля Цибульська знову перевершила всі мої очікування! "Боюсь що знову почну" - це саме те, що потрібно, щоб відчути всю гаму емоцій і задуматись про життя. Давно не відчував такого захвату від музики. Обов'язково раджу до прослуховування!
  3. Raizwicabmer20.05.2024
    Цікаво, чи може ця мелодія розігнати мою апатію і змусити серце забитися швидше. Спробую поринути у ритм і подивитися, що вийде. Час для музичного експерименту!
  4. Hostcovicock14.05.2024
    Ця пісня, наче ковток свіжого повітря в задушливий день. Легка та лірична, але водночас лине глибоким смутком. Оля, ти майстерно передаєш емоції, що змушують серце зупинятися на мить! Слухаю і знову відчуваю, як усе починається заново. Чудово!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!