Kozak SystemЯ Лють Свою Перетворю На Віру Я Вірю В Наші Славні Імена

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Лють Свою Перетворю На Віру Я Вірю В Наші Славні Імена

Пісня виконавця KOZAK SYSTEM є потужним виявом патріотизму та відданості своїй землі та народу. У першому куплеті автор говорить про перетворення власної люті на зброю проти ворогів, підкреслюючи свою непереможність та вшановуючи пам'ять героїв – сестер і братів, що стоять на захисті своєї країни.

У другому куплеті лють перетворюється на символ свободи, яка тече в крові поета. Він дякує долі за можливість відстоювати свободу, наголошуючи, що внутрішній вогонь захищає його від пекучих випробувань.

Третій куплет описує перетворення люті на вітер, що символізує незламну силу та рішучість змести ворогів, як сокіл, що в політі визначає своїх ворогів і готовий знищити їх у шаленому пориві.

Четвертий куплет показує лють як щит, що захищає міста і села у критичні моменти. Автор готовий взяти на себе всі удари, стояти міцно, як скеля, у боротьбі за свою землю.

У заключному куплеті лють перетворюється на віру у славу та велич своєї країни. Поет вірить у перемогу України, підкреслюючи єдність і неподільність віри у краще майбутнє для своєї країни. Ця пісня є гімном непохитної віри, надії та відданості боротьбі за волю та незалежність.

Коментарі (3)
  1. Stowexexser19.06.2024
    Мабуть, чекати на диво в пісні виявилося марно, та й замість надії – тільки ще більше неспокою. Відчуття, що все втрачається в калейдоскопі обіцянок, які так і не здійснюються. Залишається лише спостерігати, як злість перетворюється на щось більш надійне...
  2. Nighrangenet26.05.2024
    Не впевнений, чому ця пісня стала популярною. Хоча музика може бути й непогана, слова викликають у мене певний скепсис. Можливо, для когось це джерело натхнення, але не для мене. Треба спробувати знайти щось інше для свого плейлиста.
  3. Neulacussrest6.05.2024
    Сила слова у цій пісні вища за гучність ударів. Коли мелодія відгомонює, серце починає битися у ритмі української землі, додаючи впевненості й сили крокувати вперед з піднятою головою. Ця пісня перетворює мою лють на незламну віру в нас! Чудово, що є KOZAK SYSTEM, які вміють це висловити. Слухаю та відчуваю гордість за нас усіх. Дякую за натхнення
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!