Kozak SystemМіста І Села Вкрию В Тяжку Мить Я Всі Вогні Візьму Лише На Себе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Міста І Села Вкрию В Тяжку Мить Я Всі Вогні Візьму Лише На Себе

Ця пісня гурту KOZAK SYSTEM є потужним вираженням нескореності духу, непохитної волі та героїзму. У тексті пісні лунає звернення до власної люті, яка перетворюється на зброю, волю, вітер, щит і віру. Це символізує метаморфозу внутрішньої сили, спрямованої на захист і боротьбу за свободу і незалежність.

Перший куплет говорить про перетворення люті на зброю проти ворогів, підкреслюючи непереможність воїна, що несе смерть тим, хто загрожує його землі. Тут вшановуються герої – як брати, так і сестри, які стали на захист своєї країни.

У другому куплеті лють перетворюється на волю і свободу, що тече в крові. Автор пісні висловлює вдячність долі за можливість боротися і вірити в свою справу, підкреслюючи, що вогонь боротьби не здатний запекти тих, хто має цю волю.

Третій куплет виражає перетворення люті на вітер, символізуючи нестримну силу, здатну змести ворогів, як сильний шторм. Образ сокола в небі акцентує здатність бачити і розуміти свого ворога, готовність зустріти його з гідністю.

У четвертому куплеті лють стає щитом, що захищає міста та села в скрутну хвилину. Герой пісні бере на себе усі тягарі боротьби, символізуючи мужність і готовність прийняти виклик, як непохитна скеля.

В останньому куплеті лють перетворюється на віру в перемогу України, в славу її імен і майбутнє. Це кульмінація пісні, яка висловлює непохитну віру в єдність і силу нації, готову захистити свою свободу і незалежність за будь-яких обставин.

Таким чином, пісня є вираженням непереможного духу народу, готового захистити свою землю та ідеали свободи, використовуючи свою внутрішню силу і лють як джерело невичерпної енергії для боротьби. Вона надихає на героїзм, відданість і непохитну віру в перемогу.

Коментарі (3)
  1. Beantrepcuduc27.05.2024
    Ця пісня змушує мене відчути всю силу і міць, приховану всередині. Слухаючи її, я відчуваю, як розсіюються сумніви та страхи, залишаючи лише відвагу і рішучість. Дивовижне поєднання музики і слів, яке надихає на подвиги!
  2. Neoprokverbhealth23.05.2024
    Ця пісня, схожа на незрозумілий шепіт вітру, що лише підсилює мою депресію. KOZAK SYSTEM знову змушує відчувати тягар світу, в якому все втратило сенс. Ще один музичний мазохізм для тих, хто любить зіштовхуватися з власною порожнечею.
  3. Samnahacal8.05.2024
    Завантажила цю пісню і вона як бальзам на душу в стресовий день. Легко і яскраво пройшов день, наче і вогні на себе взяла, та все позитивно впоралась! Незамінний трек від KOZAK SYSTEM. Рекомендую скачати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!