MariettaРозбуди Мене В Очі Ворог Подивився

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Розбуди Мене В Очі Ворог Подивився

Текст пісні "Розбуди мене в очі ворог подивився" виконавиці MARIETTA охоплює глибокі емоційні стани, викликані війною та розлукою. Співачка звертається до свого коханого, який знаходиться на війні, виражаючи свій біль, страх і водночас надію на повернення.

У першій частині пісні описується внутрішній світ героїні, яка перебуває у стані чекання і полонена власними емоціями та страхами. Згадується про ворога, що дивиться в очі, символізуючи безпосередню загрозу та страх перед втратою. Однак, в цьому контексті також звучить заклик про розбудження, про повернення до реальності, де можлива перемога та зцілення.

Далі розкривається тема вірності та надії на повернення коханого з війни. Героїня готова чекати, незважаючи на біль і тугу, які описуються як гроза та дощ з небес. Символізм зірок і місяця, що шукає коханого, підкреслює безмежність і глибину її почуттів.

У завершальній частині пісні говориться про віру в зцілення і повернення весни у їхні життя, про здатність обох загоїти рани від розлуки. Метафора сплетення рук після довгої розлуки символізує єднання, любов і відновлення спільного життя, а вітер, що розвіває печаль, та Всесвіт, що чує мрії, виражають віру в позитивне майбутнє та перемогу над усіма випробуваннями. Така пісня стає гімном любові та вірності в умовах війни, де кожен день – це випробування надії на краще.

Коментарі (1)
  1. Nintfolktorsphols15.05.2024
    Тримаю в собі бурю емоцій, і тільки музика MARIETTA може розв'язати цей вузол. Її пісня "Розбуди мене в очі ворог подивився" наче ковток свіжого повітря в розпал хаосу. Обов'язково скачайте цю магію та відчуйте внутрішню гармонію
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!