MariettaАж Нутро Вогнем Але Це Все Мине

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Аж Нутро Вогнем Але Це Все Мине

Пісня "Аж нутро вогнем але це все мине" виконавця MARIETTA розкриває глибокі почуття людини, що опинилася у вирі війни чи конфлікту. Вона розповідає про внутрішні переживання, страх, очікування та надію, що все погане закінчиться, а кохана людина повернеться.

У перших рядках зображено відчуття полону та нереальності ситуації, де стрілянина та кров стають частиною жахливого сну, з якого хочеться прокинутися. Відчуття, що ворог дивиться в очі, призводить до метафори "аж нутро вогнем" - це вираз максимального страху та болю.

Проте головний мотив пісні - це надія на кінець страждань та повернення до коханої людини. Підкреслюється сила кохання, яке допомагає пережити відчай та відновити зв'язок після "довгої розлуки". Зображення зоряного неба, місяця, що "ведве визирає", та метафора бісеру, розсипаного по небу, символізують красу та вічність поруч із тимчасовістю болю та відчаю.

Завершується пісня обіцянкою зцілення, відновлення весни у житті та в серцях. "Біль і туга мине" - не просто фраза, а глибока віра в те, що любов і час лікують рани, а спільні мрії та цілі можуть витримати випробування. Пісня випромінює оптимізм та віру у майбутнє, де любов перемагає будь-які випробування.

Коментарі (4)
  1. Solrattthumna19.06.2024
    Це схоже на музичний шлях до глибини душі, де кожна нота обпікає, але водночас заспокоює. Завантажити "Аж нутро вогнем але це все мине" від MARIETTA - це як дати своїм почуттям можливість пережити бурю і вийти на берег спокою. Скачати зараз і дозволити цим звукам прорвати завісу байдужості.
  2. Loyfraculef28.05.2024
    Мрію скачати щось цікаве, але ця пісня тільки додає сірості. Проте, сподіваюсь, це все мине, як обіцяє Marietta. Шукаю нові вогні для своєї енергії!
  3. Laotaikeycal25.05.2024
    Ця мелодія пробуджує в мені глибинні почуття, мов би заглянув у саме серце життя. В кожній ноті відчувається вогонь, що обпалює, але водночас надихає і дає надію. Чудовий спосіб відчути гармонію та знайти внутрішню силу. Раджу кожному, хто шукає музику, що дійсно торкається душі.
  4. Browbanggemac8.04.2024
    Вогонь що спалює зсередини, перетворюється на золу, з якої зростає нове життя. "Аж нутро вогнем але це все мине" - не просто слова, а маніфест переродження через біль. MARIETTA вміло ткати звуки у візерунки долі. У темряві своєї тривоги знаходжу енергію для боротьби, підкріплену цим треком. Вогонь всередині не вщухає, але тепер він освітлює шлях.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!