MariettaЦе Усе Міраж Там Стріляють

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Усе Міраж Там Стріляють

Пісня "Це усе міраж" у виконанні MARIETTA відкриває перед слухачем картину глибоких емоційної турбулентності та особистісного випробування. Лірична героїня пісні знаходиться в стані очікування та внутрішнього полону, описуючи свої почуття як міраж – ілюзорне відчуття реальності, де стрілянина і холод крові у венах нагадують їй про страшний сон. Ця образність передає відчуття невизначеності, страху та надії на пробудження.

У другій частині тексту ми бачимо обіцянку вірності та чекання, незважаючи на всі перешкоди. Лірична героїня говорить про глибоку тугу, що немов дощ з небес, але зберігає віру в повернення коханого після бою. Вона мріє про момент, коли вони знову будуть разом, обіймуться, загоять усі рани і повернуть "весну" у своє життя, що символізує відновлення, любов і сподівання.

Завершується пісня образом зоряного неба, яке ніби розсипається бісером, і місяць, що ледве визирає, шукаючи коханого. Це підкреслює безконечну віру героїні в зустріч з коханим, незважаючи на довгу розлуку. Обіцянка, що після всіх випробувань вони сплетуться руками, печаль розвіється вітром, і весь всесвіт почує їхні мрії, говорить про непохитну віру в щасливе майбутнє разом. Пісня стає гімном надії, любові та відновлення, який звучить через особистісний біль і тугу.

Коментарі (6)
  1. Coolacera4.06.2024
    Ця пісня - справжній вибух емоцій! "Це усе міраж там стріляють" від MARIETTA переносить мене в інший вимір. Хочеться танцювати і мріяти водночас. Дуже раджу послухати, бо цей трек заряджає позитивом на весь день!
  2. Nymcalltenthprot1.06.2024
    Вирушила у подорож звуками і зловила справжній міраж. Пісня MARIETTA "Це усе міраж там стріляють" відгукнулась у душі, як знайомий мотив із далеких мрій. Умиротворення і трохи невпевненості переплітаються, створюючи унікальний музичний коктейль. Хто б міг подумати, що стріли музики можуть так точно влучати в серце?
  3. Acmanhuzill30.05.2024
    Цей трек справжня загадка! Відчуття, ніби занурився в інший вимір, де звуки розлітаються навколо, а реальність розчиняється. Не пропусти шанс відчути це на собі. Обіцяю, буде цікаво!
  4. Westrisime25.05.2024
    Мабуть, цей трек саме те, що потрібно для роздумів про справжнє і вигадане. Він ніби веде крізь туман думок, де все здається ілюзією, а реальність десь за межами. Прекрасний супровід для прогулянок у весняному саду, коли світ навколо здається особливо яскравим і повним загадок.
  5. Netbtutabcae22.05.2024
    Та ну, це ж просто катастрофа для моїх вух! Щоразу, як чую "Це усе міраж там стріляють", здається, що моя тревожність сягає нових висот. Хоча, якщо чесно, від такого експерименту є щось захопливе – ну, ви ж знаєте, як воно, коли з жахом дивишся на щось таке, що неможливо відвернутися. Але для постійного прослуховування, краще я пошукаю щось інше.
  6. Subtcolzoco21.04.2024
    Щойно виявив цю пісню і не можу повірити, як вона точно влучила в мої почуття. "Це усе міраж там стріляють" від MARIETTA - це не просто музика, це голос епохи, що навчає нас бачити світло навіть у найтемніші часи. Справжній шедевр, який надихає і піднімає дух! Чудово, що такі пісні ще існують. Слухаю на повторі!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!