MariettaПолонена Це Усе Міраж

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Полонена Це Усе Міраж

Пісня "Полонена це усе міраж" виконавця MARIETTA відображає глибокі почуття та переживання людини, що очікує на повернення коханої особи з війни. Лірична героїня описує свій внутрішній стан як полон, де вона захоплена міражами і бореться зі страхом та тривогою. Вона чекає, сповнена надії на зустріч, попри все біль та страх, що вона відчуває.

У пісні присутні образи, які символізують боротьбу, страх та надію. Слова "Там стріляють, кров по венах, стигне і мандраж" відтворюють атмосферу бойових дій та їх вплив на внутрішній стан героїні. Натомість, образ "зорі розсипаються, місяць визирає" натякає на непорушну красу природи та життя, що продовжується попри все.

Основний меседж пісні - це віра у те, що любов та сподівання можуть перемогти будь-які випробування. Героїня вірить, що після розлуки з коханою особою вони знову будуть разом, "обіймуться", "сплетуться руки", що символізує їхнє возз'єднання та перемогу над труднощами. В кінці, пісня закінчується на позитивній ноті з вірою в те, що "біль і туга мине", і вони знову зможуть жити в мирі та гармонії.

Коментарі (1)
  1. Abermesreu17.05.2024
    Зайшла на сторінку випадково, а натрапила на справжній скарб. "Полонена це усе міраж" від MARIETTA – це саме те, що потрібно для душі. Скачати цю пісню просто обов'язково, щоб вона завжди була поруч, коли потрібна мить затишку та натхнення. Рекомендую всім!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!