GoaОй Чого Мені Сниться Та Куди Гляну Подивлюся

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Чого Мені Сниться Та Куди Гляну Подивлюся

Текст пісні "Ой чого мені сниться та куди гляну подивлюся" від гурту Go_A занурює слухача у світ українського фольклору, де природа і міфологія тісно переплетені. Пісня розповідає про взаємодію людини з русалками – міфічними істотами, що символізують таємничий і недоступний світ природи. "Зелена добровонька", "холодна криниця" відкривають пісню як символи чистоти та джерела життя, але одночасно місця зустрічі з невідомим.

Русалки у тексті пісні виступають як посередники між світом природи і людиною, вони ваблять і лякають, пропонуючи глибший зв'язок з природою та її таємницями. Водночас, звернення до русалок із проханням не шкодити домівці, не топтати рутоньку біля двору, символізує спробу зберегти гармонію та не порушити тонкий баланс між світами.

Повторювані рядки про сонечко, яке засвітило, і пташечку, яка прилетіла і заспівала, вносять елементи відродження та нового початку. Ці мотиви наголошують на циклічності природи і життя, де кожен новий день є можливістю для змін і нових починань. "Рано-рано я засію стежечку до твого віконечка" символізує прагнення до близькості, любові та зв'язку з коханою особою, що є універсальним бажанням людини.

У цілому, пісня виражає глибоку повагу до природи, її краси та могутності, а також відображає багатство української народної культури та традицій. Мотиви сновидінь, зустрічей з русалками та зв'язку з природою підкреслюють містичний та загадковий характер народних вірувань, які втілені в цій пісні.

Коментарі (4)
  1. Tetvbolcaber21.08.2024
    Ця мелодія відкриває переді мною нові горизонти, але кожен крок по них здається таким непевним... Як же захоплює це відчуття, коли збуджений розум і душа шукають відповіді на запитання, які з'являються в кожній ноте. Відчуття ніби на межі реальності і сну. Чи варто йти далі? Можливо, тут знайдеться щось більше, ніж здається на перший погляд...
  2. Singseconla30.05.2024
    Не можу повірити своїм очам! Зайшла послухати пісню "Ой чого мені сниться та куди гляну подивлюся" від GoA, і просто вражена! Хоч і шумно, але ця мелодія ніби заглушає мою тривожність. Щось логічне в ній є, змушує задуматися. Рекомендую всім завантажити і відчути це на собі!
  3. Pretbolahmens23.05.2024
    Цей трек збудив в мені давні спогади і приніс хвилю смутку, яку не могла контролювати. Вслухаючись у мелодію, відчуваю внутрішній конфлікт, ніби борюся з собою. Це забуття, яке ніби торкається серця і змушує дивитися на все по-іншому. Так, музика буває надто проникливою...
  4. Susistercbor14.05.2024
    Ця пісня - справжній вибух енергії! Слухаючи "Ой чого мені сниться та куди гляну подивлюся" від GoA, відчуваю, як музика запалює впевненість і надихає до дії. Навіть у найчутливіші моменти вона підтримує і дарує неймовірний заряд. Раджу всім зануритися в цю мелодію та відчути її силу
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!