Анна ТрінчерЛюбов Кропива Ой Мамо Знову Собі Настрій Зіпсувала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Любов Кропива Ой Мамо Знову Собі Настрій Зіпсувала

У пісні "Любов - кропива" української співачки Анни Трінчер розповідається про болісний досвід втрати любові та переживання розставання. Артистка використовує метафору кропиви, щоб описати гостроту та пекучість емоцій, які вона відчуває. Любов тут зображена як щось, що може спричинити біль та страждання, нагадуючи пекучість кропиви, яка дістала своє жало.

У тексті пісні йдеться про самотність, втрату та спроби впоратись із внутрішнім болем. Анна згадує про холодні дні, коли вона почувається самотньою навіть серед людей, та про неможливість повернутися до коханої людини, від якої вона відчуває великий біль. Співачка висловлює свою слабкість та страждання через метафори і порівняння, які підкреслюють глибину її емоцій.

Водночас, у рефрені пісні повторюється звернення до матері, яке виражає почуття зневіри та розпачу, але й водночас - жагу до життя і надію на одужання. Анна говорить, що, незважаючи на весь біль, вона все ще жива і продовжує боротьбу. Це показує її внутрішню силу та відвагу визнавати свої почуття, а також сподівання на майбутнє, де біль стане лише спогадом. Таким чином, пісня є вираженням не тільки страждання, але й непохитної віри в зцілення.

Коментарі (3)
  1. Peowirkrarou17.08.2024
    Здається, іноді музика віддзеркалює мої думки так точно, що стає невід'ємною частиною мого дня. Зачарована мелодією, ніби занурююсь у власні мрії, де все одночасно тривожно і затишно. Ця пісня наче ніжний вітерець, що несподівано розвіює хмари у голові.
  2. Tnictomorbio21.05.2024
    Щойно натрапив на пісню "Любов кропива ой мамо знову собі настрій зіпсувала" Анни Трінчер і не можу повірити своїм вухам! З одного боку, це справжній музичний жарт, який зміг мене здивувати. З іншого – не моя чашка чаю. Цікаво, хто взагалі слухає таке з натхненням?
  3. Backphimogu19.05.2024
    Ця пісня наче потрапила мені в душу: ідеально підходить, коли настрій на нулі. Анна Трінчер, твої пісні завжди вміють торкнутися найглибших струн серця. "Любов кропива ой мамо знову собі настрій зіпсувала" - це саме те, що треба в такі моменти. Дякую за цю магію в музиці!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!