Volodymyr DantesПолюбив Себе Проклянув Тебе В Пам‘Яті Сидить Останній Твій Ретвіт

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Полюбив Себе Проклянув Тебе В Пам‘Яті Сидить Останній Твій Ретвіт

Ця пісня Володимира Дантеса розповідає про втрату зв'язку та емоційну віддаленість між двома людьми. За допомогою виразних образів та лірики, автор передає важке рішення про забуття колишньої значущої особи в своєму житті. Вступні рядки про липень, що приносить спеку і незручності, символізують обтяжливі та тягарні відносини.

Основна тема пісні – процес самозцілення через самолюбство і визнання необхідності відпустити минуле. Фраза "полюбив себе, проклянув тебе" відображає перехід від залежності від іншої людини до самоприйняття і самоповаги. Це рішення про забуття і відмову від подальшого спілкування, яке несе як полегшення, так і біль від розриву.

Повторюваний припев "Я тебе забув, чуєш мене, чуєш?" акцентує на рішучості героя відпустити минуле і перестати чекати дзвінків від колишнього партнера. Ці рядки виражають спробу відновити внутрішній спокій і віддалитися від токсичних зв'язків.

Згадка про "останній твій ретвіт" і гумористична ремарка про тромбон, який зараз у Польщі, вносять легкість та іронію у серйозність теми, демонструючи, що життя продовжується, незважаючи на всі втрати і зміни. Таким чином, пісня балансує між сумом від розставання та оптимістичним прийняттям нових початків.

Коментарі (5)
  1. Ecmacupu15.06.2024
    Зайшов послухати нову пісню "Полюбив себе проклянув тебе в пам'яті сидить останній твій ретвіт" від VOLODYMYR DANTES і застряг у глибоких роздумах. Пісня звучить яскраво, попри те, що почуваюся не дуже. Хочеться завантажити, щоб ще раз пережити цей момент. Кому цікаво – не забудьте скачати!
  2. Patloronan12.06.2024
    Ой, хто б міг подумати, що я сьогодні тут буду качати музику... І це ще й від Дантеса! Ну, треба ж було так вразити, щоб я зважилася на це, хоча взагалі-то ця пісня трохи розчарувала. Але все ж таки цікаво, що це за останній ретвіт такий!
  3. Hocolite21.05.2024
    Ця пісня точно відобразила мої відчуття. Ретвіт, що залишився у пам'яті, тепер звучить як нагадування про розчарування. Дантес знає, як передати емоції, які сидять глибоко всередині. Рекомендую всім, хто хоче трохи зануритися у свої думки.
  4. Biedicefal19.05.2024
    Ця пісня нагадала мені про те, як важливо цінувати себе, навіть якщо спогади про минуле залишаються з нами назавжди. Слухаю і відчуваю спокій, заглиблюючись у власні думки.
  5. Contkingdoza23.04.2024
    Ця пісня мов тихий вітер у полі, що віє, коли ти на самоті під зоряним небом намагаєшся втекти від страхів. Вона зачіпає душу, ніби останній ретвіт, який відгомонів у пам’яті і вибиває з колії, та все ж таки залишає відчуття спокою. Володимире, твої слова мов бальзам на душу, що знає біль. Дякую за це
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!