Volodymyr DantesПолюбив Себе Проклянув Тебе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Полюбив Себе Проклянув Тебе

Текст пісні "Полюбив себе, проклянув тебе" виконавця VOLODYMYR DANTES розкриває тему розставання та процесу подолання втрати важливої людини. У ліричному початку, за допомогою образу липневого тепла, автор занурює слухача у відчуття свіжості та нового початку, але водночас показує розрив із минулим через метафору розбитого телефону, який дзвонить.

Далі, перехід до жовтня символізує зміну обставин і внутрішнього стану героя, який вирішує полюбити себе і відмовитися від минулих зв'язків, навіть ціною болю та самообману. Лінії "Полюбив себе, проклянув тебе" та навмисне ігнорування колишнього партнера, навіть у вигляді останнього ретвіта, вказують на спробу втекти від минулого, що ще болить.

Заключні частини пісні з використанням рефренів "Я тебе забув, більше не дзвони" та згадки про тромбон, який "зараз в Польщі", вносять елементи іронії та легкості, натякаючи на те, що з часом біль втрати стає менш гострим, а життя продовжується незважаючи на пережиті труднощі. Це пісня про особисте зростання через біль розриву, самопізнання та важливість вміння рухатися вперед.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!