Volodymyr DantesВін Тебе Забув Більше Не Дзвони

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Він Тебе Забув Більше Не Дзвони

Пісня "Він тебе забув більше не дзвони" виконавця Володимира Дантеса розкриває тему розриву відносин та процес переходу від любові до байдужості. У перших рядках описується літня атмосфера, що символізує закінчення чогось теплого та приємного між двома людьми. Момент, коли один з них бачить ім'я іншого на екрані розбитого телефону, вказує на фізичні та емоційні тріщини у їхніх відносинах.

У пісні повторюються слова "Я тебе забув, більше не дзвони", що відображає відчуття відсутності зв'язку та бажання рухатися далі, відпускаючи минуле. Ця фраза слугує як мантра для того, хто залишив, наголошуючи на його рішенні перестати триматися за відносини, які вже не приносять щастя.

Додатково, є згадка про "останній твій ретвіт" та зміну ставлення до колишнього партнера, що символізує сучасність і вплив соціальних мереж на особисті відносини. Це підкреслює, як у віртуальному світі може зберігатися слід колишніх почуттів, навіть коли в реальному житті вже все закінчилося.

Заключна частина пісні з гумором згадує відсутність тромбонного соло через виїзд музиканта в Польщу, що може символізувати несподівані зміни планів та неможливість повернути щось, що вже втрачено. Це додає пісні легкості та іронії, незважаючи на її сумну тематику. Це розповідь про важливість впускати нове в своє життя, відпускаючи те, що вже не працює.

Коментарі (4)
  1. Emraimerlidg12.06.2024
    Зайшов на сторінку, а тут така музика, що ніби жартом залишили. Від цього треку хочеться втекти на край світу! Навіть логікою не осягнути, що за мотлох я тільки що слухав...
  2. Contcorketar12.06.2024
    Іноді слова, які хочеш почути, залишаються нерозказаними. Ця мелодія торкається самого серця і змушує задуматися про те, чого вже не повернути. Слухаючи, почуваєшся одночасно сумно і якось сором’язливо, ніби перегортаєш сторінки власних спогадів. А ти теж колись відчував подібне?
  3. Elanoutmo14.05.2024
    Вау, не думав, що знайду тут таку бомбезну пісню від VOLODYMYR DANTES! Скачати "Він тебе забув більше не дзвони" - це саме те, що потрібно для підняття настрою. Голодний до нових хітів, йду слухати
  4. Stewaccera5.05.2024
    Не варто називати це піснею, скоріше - ритмічний нагадувач про минуле, якого вже достатньо в пам'яті. Мелодія не рятує, коли текст просто вибиває з колії. Музика могла б бути ліками, але не в цьому випадку. Потрібен кисень, а не цей душний ностальгічний туман.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!