Volodymyr DantesДзвонить Телефон На Розбитом Склі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дзвонить Телефон На Розбитом Склі

У пісні "Дзвонить телефон на розбитом склі" виконавець VOLODYMYR DANTES занурює нас у роздуми про розрив відносин і процес забуття. Початкові рядки пісні передають відчуття літнього спокою, але раптовий дзвінок на розбитому екрані телефону розбиває цю ідилію, символізуючи неприємні спогади або людей, яких ми намагаємося залишити у минулому.

Основний рефрен "Я тебе забув, більше не дзвони" говорить про рішучість забути минулі стосунки і рухатися вперед, незважаючи на спогади, які продовжують турбувати. Ця фраза повторюється як мантра, що відображає боротьбу з внутрішніми демонами та спроби остаточно відпустити минуле.

Згадка про жовтень і опис змін у сприйнятті себе та іншої людини підкреслюють, що час змінює не тільки наші обставини, але і нас самих. Втрата інтересу до людини, яка колись була важливою, і спроби знайти власне "я" у цьому новому контексті життя є ключовими моментами цієї пісні.

Жартівлива згадка про тромбон, який "зараз в Польщі", може символізувати неможливість повернення до певних моментів у нашому житті або наголошувати на тому, що життя продовжується, незважаючи на наші особисті драми. Це нагадування про те, що, попри біль втрати, життя має багато інших граней і можливостей. Пісня закінчується настійливим "Більше не дзвони", підкреслюючи остаточне рішення залишити минуле позаду та не дозволяти йому заважати майбутньому.

Коментарі (3)
  1. Perftamino22.05.2024
    Ви тільки уявіть: стоїш на розбитому склі, а телефон дзвонить, як серце під час шторму! Пісня "Дзвонить телефон на розбитом склі" від VOLODYMYR DANTES - це справжній вибух емоцій! Скачати її - як схопити блискавку на льоту!
  2. Ranzylare18.05.2024
    Цікаво, чи вдасться цьому треку розвіяти мою нудьгу та заспокоїти нерви. Хочеться відчути щось нове, але чи зможе він дати те, чого я шукаю? Візьму шанс і прослухаю.
  3. Prenisinout4.05.2024
    Як грім серед ясного неба ця пісня вривається в душу! Володимир Дантес майстерно передає крихкість моменту на розбитому склі життя. Слухаю і відчуваю, як кожен акорд звучить настільки реально, ніби саме моє серце вібрує під ритми цієї мелодії. Неймовірно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!