BalsamЯ Пройшов Лише Одну Третину Ти Нагадуєш Мені Про Море

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Пройшов Лише Одну Третину Ти Нагадуєш Мені Про Море

Пісня "Я пройшов лише одну третину ти нагадуєш мені про море" від BALSAM – це ліричний наратив, пронизаний темами любові, розлуки та ностальгії. Вона починається з виразних закликів, які підкреслюють забобони та передумови, нашіптані суспільством про кохану. Втім, виконавець відкидає ці перестороги, підкреслюючи свою відданість та небажання слідувати за цими поглядами.

Основна частина пісні розкриває емоційну відстань між закоханими, які розділені обставинами, але продовжують зберігати теплі почуття один до одного. Виконавець згадує, як розлука перетворює кожен день на сіру монотонність, яку розфарбовує лише думка про кохану. Таємниця та краса її образу, який нагадує море, виступають як символи надії та незгасимого вогню в серці співака.

У пісні проглядається мотив подолання випробувань і проблем, що їх приносить буденне життя, з метою збереження внутрішнього світу та почуттів до коханої. Вона закликає не забувати про тих, кого ми любимо, незважаючи на фізичну відстань чи час, що нас розділяє. Це пісня про вірність, мрію та безмежну відданість, що переважає над будь-якими перешкодами.

Коментарі (1)
  1. Maicobire31.03.2024
    З кожною нотою цієї пісні я наче крокую по безкрайньому берегу, згадуючи теплі хвилі спогадів. "BALSAM" не просто співає, він розмальовує емоціями моє сіре небо, даруючи відчуття свіжості та відновлення. Ця мелодія - як невимовний смак далеких подорожей, який не забути, а голод душі вона втамовує краще за будь-яку їжу. Хоч і розчарований долею, я відчуваю, як з кожним акордом зростає надія. Це не просто пісня, це місток через темряву до світла, який я знайшов тут, серед бурхливих хвиль моєї меланхолії. Браво, "BALSAM", ти нагадав мені, що музика - це справжнє диво, здатне зцілити рани душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!