BalsamЯ Пройшов Лише Одну Третину

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Пройшов Лише Одну Третину

Пісня "Я пройшов лише одну третину" від BALSAM відображає глибокі почуття та роздуми про любов, відстань, та особисту силу. У перших рядках висловлюється застереження про жінку з розпущеними косами, якій не варто довіряти за словами оточуючих. Однак автор пісні не хоче приймати цю пораду, адже він відчуває, що в серцях тих, хто радить, холодно та пусто. Він відстоює свою незалежність у сприйнятті світу, віру в те, що незважаючи на всі проблеми, природа та життя знову оживуть.

У наступних рядках автор звертається до улюбленої, яка залишила його самотнім, розкидавши їхні долі по різних містах. Відсутність її посмішки робить його світ сірим, але навіть на відстані вона залишається для нього талісманом, що зберігає його внутрішній світ від руйнування. Відчуття самотності та відчуженості від улюбленої змішується з надією та вірою в незмінність почуттів.

Особлива увага в пісні приділяється подорожі автора, який пройшов лише третину шляху, і його сприйняттю улюбленої як джерела натхнення та сили. Її присутність у його житті, навіть на відстані, вносить яскраві фарби в буденне існування, перетворюючи чорно-біле на яскраве та повне життя. Пісня виражає глибоке переконання у тому, що любов здатна пережити будь-які перешкоди, надихаючи на подальші подвиги та боротьбу за своє щастя.

Коментарі (1)
  1. Nsitexsaqgu27.05.2024
    Ця мелодія проникає глибоко в душу, огортає мене, наче хвилі на березі моря, коли я прагну досягти своїх мрій, незважаючи на всі труднощі. Вона надає сили йти вперед, навіть коли здається, що більше немає сил. Вона наче нагадування про те, що шлях ще не закінчено, і варто рухатися далі, відчуваючи кожен крок. Не можу відірватися, вона стала моїм супутником у цій подорожі!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!