BalsamУ Мені Але Поки Ти Десь Там На Чужині

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Мені Але Поки Ти Десь Там На Чужині

Пісня "У мені але поки ти десь там на чужині" виконавця BALSAM розповідає про глибоке й складне почуття, яке охоплює людину, коли її кохана перебуває далеко. Це вираження ностальгії, любові та надії, що звучить через всі слова пісні.

У першій частині пісні ми бачимо образ, який протиставляється суспільним упередженням та чуткам. Автор заявляє, що не піддається на загальноприйняті норми та не дозволяє зовнішнім голосам вплинути на свої почуття або переконання про кохання. Це проголошення внутрішньої сили та незалежності, виражене через відмову слухати тих, "у кого в душі завжди зима".

Друга частина глибше занурюється у почуття самотності та відданості, які виникають, коли кохана людина далеко. Поетично описуючи, як "доля розкидала нас по різним містам", пісня підкреслює відчуття втрати та сподівання, яке живить любов на відстані. Посмішка коханої, навіть відсутня, стає символом спогадів та надій, які підтримують "нормальний стан" виконавця.

В кульмінаційній частині пісні метафори стають яскравішими, описуючи почуття та спогади, які пов'язують пару, незважаючи на відстань. Кохана нагадує море, а їхні спільні моменти - яскраві фарби у чорно-білому світі. Таке порівняння підкреслює глибину та значення їхніх відносин, які залишаються міцними та яскравими навіть у повсякденності та розлуці.

Пісня BALSAM є виразом любові, яка переживає випробування відстанню, часом та обставинами, нагадуючи, що справжні почуття здатні витримати всі випробування. Це гімн незламності духу в любові та непохитної віри у те, що спільне майбутнє все ще можливе, незважаючи на всі перешкоди.

Коментарі (2)
  1. Ossculiciv4.06.2024
    Щось у цій мелодії пробуджує нові відчуття, наче занурюєшся у власні думки і десь на горизонті з'являється новий світ. Відкриваючи кожен звук, немов розгадую невидимі нитки, що ведуть до мого серця, навіть у цей непевний час. Завжди цікаво відкривати нове, навіть коли трохи хворієш, це наче ліки для душі. Раджу спробувати!
  2. Ntedcodawe18.04.2024
    Як цікаво випадково натрапити на таку пісню, коли на душі сіро, а пісня вибухає кольорами! "BALSAM" дійсно вміє розбавляти будні. Ця мелодія звучить як нагадування, що всі відстані зникають, коли музика грає. Чудовий спосіб відчути близькість, навіть коли хтось далеко
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!