Zlata OgnevichВ Засохлі Землі Я Тепер Течу Водою

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Засохлі Землі Я Тепер Течу Водою

Пісня "В засохлі землі я тепер течу водою" у виконанні Злати Огневич - це глибокий та емоційний вираз любові та самопожертви. Лірична героїня готова прийняти будь-які випробування заради коханої людини, навіть якщо це означатиме її власний біль або розчарування. Вона випиває "отруту" кохання без жалю, підкреслюючи свою відданість та готовність до спокути.

Пісня набуває відтінків саморуйнування та втрати особистої волі через любов. Лірична героїня розкриває свою "незламну фортецю", показуючи свою вразливість та готовність здатися на милість почуттів. Цей акт самопожертви досягає свого апогею в її готовності віддати все – тіло, душу, сни – заради об'єкта своєї пристрасті.

Кульмінацією пісні є образ, де вона порівнює себе з водою, що тече в засохлу землю, вітром, зорями та втіленням жіночої сутності. Вона складає зброю в обіймах коханої людини, символізуючи капітуляцію перед невимовною силою їхніх почуттів. Ця метафора підкреслює безмежну єдність з природою та неможливість втекти від глибокої прив'язаності та любові.

Таким чином, пісня є виразом безумовної любові, де лірична героїня поглиблюється у своєму коханні до такої міри, що стирається межа між власним "я" та об'єктом її пристрасті. Це розповідь про любов, що не знає меж, готовність до самопожертви та здатність знайти красу в самовідданості. Вона нагадує, що коли любиш, то не має слова "ні".

Коментарі (6)
  1. Marbfolhighphol13.06.2024
    Слова цієї пісні відгукнулись глибоко в моїй душі, ніби в серці відкрилися нові двері, крізь які тепер ллється світло і щось невимовно чарівне. Навіть крізь розчарування відчувається тепло і надія. Дивовижна гармонія!
  2. Tulkotergu5.06.2024
    Ця пісня від ZLATA OGNEVICH - справжній бальзам для моєї душі. Нехай вона тече моїми думками, як вода в засохлі землі, пробуджуючи енергію і даючи надію.
  3. Veytorwhinan4.06.2024
    Ось сиджу, відчуваю, як кожна нота пробуджує в мені давні спогади. Така мелодія, що допомагає зібрати думки, коли розпорошений і розгніваний. Справжній гіпертимний шедевр!
  4. Cioknudisos26.05.2024
    Ця пісня "В засохлі землі я тепер течу водою" від ZLATA OGNEVICH справжня знахідка для душі. Вона переносить у світ меланхолійних роздумів, де навіть у стані ошеломленності відчувається щастя. Для аналітичного розуму це чудова нагода завантажити музику, яка змушує задуматися про життя і свої почуття. Відчуйте цю глибину самі!
  5. Porcoroctau20.05.2024
    Ця пісня ZLATA OGNEVICH ніби тихий потік води, що несе спокій та гордість, наповнюючи душу теплом і розумінням. Саме те, що потрібно для розслаблення після довгого дня. Рекомендую!
  6. Lensgipalpa2.05.2024
    Ця пісня як м'який дощ для моєї втомленої душі. Злата Огневіч наповнює простір світлом і надією, навіть коли всередині пустка. Її голос - це вода, що пробиває шлях крізь засохлу землю моїх думок. Як чудово, що така музика є у моєму житті
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!