Zlata OgnevichІ Буде Провина Спокута

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Буде Провина Спокута

Текст пісні "І буде провина спокута" виконавиці ZLATA OGNEVICH занурює слухача у світ глибоких емоцій, пристрасті та відданості. Пісня починається з готовності прийняти будь-яку долю від коханої людини, навіть якщо це отрута, бо вище всього ставиться любов та готовність спокутувати будь-яку провину заради неї. Це говорить про безмежну відданість та готовність жертвувати всім заради об'єкта своєї любові.

В подальших рядках співачка розкриває свої почуття ще глибше, метафорично описуючи їх через зображення втрати власної волі та сутності в обмін на відкриття своєї "незламної фортеці" для коханої людини. Любов тут виступає як абсолютне почуття, що не знає меж і обмежень, а відданість своєму коханому розглядається як єдиний істинний вибір.

Згодом пісня зображує більш динамічну картину стосунків, де пристрасть і жага до життя переплітаються зі спрагою ілюзій та пошуками лікування через любов. Образи річок, які "топлять", та руки, що "сплетаються", підсилюють відчуття невідворотності та глибини зв'язку між закоханими.

Завершальні рядки пісні відображають перетворення виконавиці через любов - вона стає водою, вітром, зорями, образно втрачаючи свою ідентичність, але знаходячи єдність з природою та коханою людиною. Вона "тане" у обіймах кохання, складаючи зброю, що символізує повну відданість та прийняття любові як найвищої цінності. Це глибоко поетична маніфестація любові, що не знає меж, в якій слово "ні" не існує. Любов тут виступає як абсолютне почуття, що здатне перетворити та оновити, надихаючи на повну відданість та самопожертву.

Коментарі (1)
  1. Snowasinplig12.05.2024
    Вражений до глибини душі цією піснею. Злата Огневич не тільки чарівно передає емоції, але й змушує серце битися в унісон з кожною нотою. "І буде провина спокута" — це не просто пісня, а мініатюрна опера зі своїм величезним внутрішнім світом. Після прослуховування залишається відчуття, ніби ти став частиною чогось великого і значущого. Чудово
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!